Pentru EL: Cum să te îmbraci când mergi în club

Articol publicat in sectiunea Femina pe data 24 iulie 2014

clubbing outfits for menMajoritatea băieților și bărbaților care merg în club se îmbracă destul de bine, comparativ cu media. Totuși, mulți își pun semne de întrebare când vine vorba să-și aleagă haine pentru mersul în club.

Dacă v-ați pus recent această întrebare, citiți mai jos câteva idei foarte bune, pe care le puteți pune în aplicare imediat.

Să analizăm întâi situația. Clubul este un loc unde lumea se distrează, cu muzică tare și mult întuneric. E important să țineți cont de aceste lucruri, pentru a putea alege hainele și accesoriile care vă avantajează.

Lista hainelor care merg oricând la o ieșire în club:

  • blugi;
  • cămașă;
  • vestă;
  • pantaloni de stofă sau khaki;
  • pantofi de piele, pantofi fără șiret sau teniși;
  • tricou polo;
  • bluză cu guler V;
  • pulover cu nasturi sau fermoar.

După cum vedeți, lista e destul de generoasă și conține haine pe care le aveți chiar și acum în dulap. Secretul constă în felul cum le asortați.

Aici se complică puțin lucrurile, însă nu foarte tare. Iată câteva ponturi:

Dacă sunteți mai plinuți, mergiți pe culori mai închise pentru a creea iluzia că sunteți mai slabi.

Dacă nu sunteți plinuți, mergiți pe culori mai vii sau pe alb, pentru că acestea se vor vedea mai bine în întunericul din club.

Aveți grijă ca hainele să vă vină bine pe corp. Hainele prea largi nu vor comunica niciodată lucruri bune despre voi.

Fiți foarte antenți la freză. O tunsoare care vă vine bine va spune mult mai multe decât hainele pe care le purtați. Fiind o ocazie specială, merită să investiți puțin timp (și bani) într-o tunsoare potrivită.

Mergeți pe accesorii. Cravată slim, ceas, inele, brățări – aveți de unde alege.

Nu vă stresați prea tare cu pantalonii. Aceștia se observă mai greu în club. O pereche de blugi e suficientă. Păstrați-vă banii pentru hainele pe care le purtați în partea superioară a corpului, gen o cămașă, o vestă sau accesorii. 

Autor articol: Diana Roman

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!