Pentru EL: Cum se imbraca barbatii in aceasta iarna

Articol publicat in sectiunea Femina pe data 7 decembrie 2009

Orice bărbat care se respectă va şti să combine în acest sezon stilul formal şi riguros cu cel curajos, personalizat. Pe lângă costum şi cravată, paltoanele şi gecile sunt un „must have” în şifonierul oricărui reprezentat al sexului tare iarna aceasta. Designerii mizează foarte mult pe îmbrăcămintea uşor cambrată, aceasta fiind una din cele mai eficiente modalităţi de a pune în evidenţă silueta unui bărbat.

Paltonul de culoare kaki, cu butoni pe piept şi epoleţi, îi va conferi bărbatului un aer de seriozitate şi de rigitate necesar, mai ales în relaţiile de afaceri. Ţinuta se încadrează perfect în stilul milităresc. Paltonul uşor cambrat, din lână 100%, cu rever şi trei nasturi la piept este ideal pentru bărbaţii care preferă stilul englezesc. Pălăria şi umbrela sunt accesorii oricând binevenite atunci când purtaţi un astfel de palton.

Stilul Dandy vă va da un aer englezesc şi va sugera o notă de rafinament. Este ideal atunci când ieşiţi seara la cină sau, ca să păstraţi spiritul britanic, la un ceai. Stilul retro revine în forţă şi în moda masculină. Este de preferat, dacă alegeţi un astfel de model, să fie o geacă impermeabilă. Astfel veţi fi şi protejat de frig şi ploaie, dar vă veţi încadra perfect şi în tendinţe. Vă este dor de stilul inspirat din Beatles? O pereche de pantofi sport şi un palton cu linii semi clasice şi vă veţi simţi ca „desprins” din revistele de modă de altă dată.

Funky trendy – nu este nimic mai chic decât o căptuşeală colorată la mâneci şi rever. Bineînţeles, paltonul trebuie să fie din lână şi de lungime medie. Haina de piele matlasată este ideală pentru zilele geroase de iarnă. Pentru o atitudine completă rock’n’roll, puteţi purta cizme de tip cowboy şi o bandană.

Eleganţa constă atât în formă, cât şi în culoare. Şi cum griul este mereu la modă, puteţi miza pe el şi în această iarnă pentru a vă încadra în stilul Chic.

Stilul urban – modelul cu multe buzunare şi glugă va fi triumfător în această iarnă pentru bărbaţii cu un program încărcat şi multe activităţi care implică deplasări zilnice. Clasic – un bărbat care poartă palton este irezistibil. Modelul clasic este cel care se potriveşte oricărui gen de bărbat şi care dă fiecăruia şansa de a deveni un magnet pentru femei.


Etichete: , ,

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!