Cum se schimbă zodiile după căsătorie

Articol publicat in sectiunea Curiozităţi pe data 24 iunie 2016

 

miri52Trei zodii de bărbați care se schimbă după căsătorie

Leu: Indiferent cum era pe vremea când te curta sau erați numai iubiți, după căsătorie, el devine – dacă nu era deja – regele fără coroană al relației voastre. Nu te hazarda să îi contești autoritatea, iar dacă vrei să-l manipulezi, fă-o cu delicatețe.

Berbec: Dacă te-a „vânat” mult până să te convingă, după căsătorie o să simți că se relaxează și pasiunea începutului se mai domolește. Ca să-i păstrezi viu interesul, continuă să faci fițe și program cu fetele care să nu-l includă și pe el.

Taur: Dacă mai era un dubiu până acum, de acum e clar: ești A LUI, cu totul și cu totul. Vestea bună este că va avea mare grijă de tine, vestea proastă este că va pretinde să renunți la cine știe ce acte de independență și să devii o bucătăreasă excelentă.

Cum se comportă celelalte zodii după căsătorie

Gemeni: Poate că tu ești în al nouălea cer, însă el e pe undeva, în adâncuri, convins că a fost prins în capcană și caută deja portițe de salvare. Dă-i pace și libertate de mișcare, fără să îți faci griji, și-o să-l faci fericit.

Rac: Cu el, după căsătorie este chiar mai bine ca înainte. Și încă pentru mult timp! Nu lipsi prea mult de acasă, chiar dacă ai o carieră fantastică. Pentru el e important să simtă că acorzi atenție și energie ca să faci din căminul vostru un loc plăcut.

Fecioară: Soțul Fecioară este liniștit și devotat. Este cel mai greu de dus la altar, însă dacă te-a luat de nevastă, înseamnă că are sentimente profunde, chiar dacă nu le prea exprimă. Atât că te cam critică. Ori te obișnuiești, ori te perfecționezi.

Balanță: Va face din luna voastră de miere un timp de neuitat. Vei observa totuși că după un timp va privi cu interes și spre alte femei, fie și nevinovat, adică din simț estetic. Ca să îi păstrezi privirile asupra ta, trebuie să rămâi cochetă și elegantă.

Scorpion: El vrea să te „devoreze” și să te încorporeze lui pentru totdeauna, în mod absolut. Indiferent ce libertăți observi că își ia el, nu înseamnă că tu ai voie să faci la fel. Nu-i da niciodată ocazia să se îndoiască de fidelitatea și devotamentul tău.

Săgetător: Dacă ai sperat că după căsătorie el o să se schimbe și veți petrece mai mult timp împreună sau vei putea fi mai sigură de sentimentele lui… surpriză! El va rămâne la fel. Ba încă o să mai facă și glume pe seama pretențiilor tale de nevastă.

Capricorn: El nu se însoară numai cu tine. Ci și cu familia, cunoștințele sau relațiile tale. Ai în persoana lui un soț serios și responsabil, dar rămâne ca tu să înveselești atmosfera, dacă vrei ca să nu se transforme căsătoria voastră într-un simplu parteneriat.

Vărsător: Cine știe ce toană l-a convins pe Vărsător să te ia de nevastă, pentru că altfel e la fel de greu de convins ca și Fecioara de inutilitatea unei legalizări. Nu te poți baza prea tare pe el la treburile casnice, dar altfel e o companie interesantă și plăcută.

Pești: El se așteaptă, chiar dacă nu o spune, ca tu să preiei majoritatea treburilor pragmatice din cuplul vostru, cum ar fi administrarea banilor. Îi place să aibă lângă el o femeie realistă, pe care se poate baza, pentru ca el să continue liniștit să viseze…

Autor articol: Bianca Radulescu

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!