Cum te-ar putea iubi în funcție de zodie

Articol publicat in sectiunea Horoscop pe data 12 februarie 2016

barbat cu flori si sticlaFiecare bărbat este unic și are personalitatea lui, dar în funcție de zodia în care s-a născut are anumite trăsături și înclinații care îl determină să fie pasional, rezervat sau distant în relația cu o femeie. Iată la ce să te aștepți de la bărbatul de care te-ai îndrăgostit, în funcție de zodia lui:

 

Berbec

Bărbatul Berbec este unul plin de surprize, care va oferi mult într-o relație, dacă va considera că a întâlnit femeia potrivită. Nu te hazarda să îi oferi totul de la început, pentru că Berbecul este un playboy prin definiție și se va stabili greu lângă o femeie.

Berbecul are un Ego foarte mare, așa că va dori mereu cea mai frumoasă mașină, cea mai bună casă, cea mai cea femeie. Pe lângă aspectul fizic, se va lăsa impresionat de femeia cu valori tradiționale, care îl va face să o respecte și să îi ofere dragostea lui. Nu uita însă că ai de-a face cu un exemplar masculin care încalcă orice regulă, nu este foarte parolist, nici prea politicos. Vei avea multe bătăi de cap cu el!

 

Taur

Bărbatul Taur este o adevărată provocare pentru o femeie, mai ales atunci când s-a îndrăgostit. Poate forma cuplul ideal cu femeia Capricorn, pentru că se vor completa reciproc. De la Taur așteaptă-te să primești multă afecțiune și tandrețe. Cu siguranță este bărbatul care știe cum să-și răsfețe femeia la începutul relației și să aprindă pasiunea. Cu toate acestea, dacă îi vei oferi multă siguranță, Taurul va deveni delăsător în relație și va căuta alte provocări.

 

Gemeni

La începutul relației, vei găsi în acest bărbat o sursă inepuizabilă de distracție. Va veni mereu cu glume bune la întâlnire și vei avea parte de conversații interesante.

Dacă se va îndrăgosti de tine, ai tras pontul cel mare! Alături de bărbatul Gemeni vei putea forma familia visată, pentru că tu vei deveni numărul 1 în viața lui. Nativul Gemeni știe să își asume responsabilitățile într-o relație, să fie fidel și să se dăruiască.

 

Rac

Este sensibil, posesiv, cu o stimă scăzută de sine și foarte dificil. Acest nativ poate să fie o corvoadă pentru orice femeie, dacă nu a învățat să-și gestioneze emoțiile și să-și exorcizeze demonii interiori. În iubire, Racul trăiește de multe ori o dramă, pentru că nu prea știe ce vrea și încă mai trăiește sub influența mamei.

Cu toate acestea, alături de acest bărbat poți dezvolta o relație serioasă. Mai ales dacă mama Racului te-a plăcut și va susține relația voastră.

 

Leu

Dacă te-ai îndrăgostit de un nativ Leu, ai dat de belea! Sfatul nostru este să nu îi arăți că el deja este în mintea ta, pentru că nu va ezita să profite de această situație. Leul nu cunoaște limite și este un adept al exceselor de orice fel.

Este extrem de egocentric și narcisist, dar dacă te va dori în viața lui, va face totul să te impresioneze. Va dori să te prezinte prietenilor lui, să îți cumpere tot ce vei dori, să îl însoțești în călătorii.

 

Fecioară

Bărbatul din această zodie se va îndrăgosti greu, pentru că este foarte analitic și pretențios. Este foarte atent la detalii, chiar maniac. Dacă ai intrat într-o relație cu un bărbat Fecioară, pregătește-te să te supună unor teste.

Va dori să afle totul despre tine, să îți cunoască viața până în cele mai mici detalii. Când un bărbat Fecioară se îndrăgostește este în stare de cele mai mari sacrificii pentru femeia iubită.

 

Balanță

Bărbatul Balanță este unul dintre cei mai buni, pentru că știe să ofere respect, să prețuiască femeia de lângă el. Este un tip echilibrat, cu capul pe umeri, care nu se teme de viitor, pentru că mereu are un AS în mânecă. Îți dorește o femeie alături de care să formeze o echipă și să facă împreună cele mai îndrăznețe planuri.

 

Scorpion

Bărbatul Scorpion este o combinație de răbdare și șarm, care nu va ezita să-și arate emoțiile și să-ți spună că are nevoie de tine. Femeia pentru el este un obiect de artă, care merită tot ce este mai bun. În tinerețe poate să fie foarte instabil, dar odată cu trecerea timpului va învăța să prețuiască femeia care va rămâne lângă el. Totuși, trebuie să știi că în relație el va dori să dețină ultimul cuvânt și că dacă poate deveni foarte acid.

 

Săgetător

Nimic nu este mai de preț pentru un Săgetător ca libertatea lui, la care va renunța doar atunci când se va îndrăgosti. De regulă, este un bărbat care nu preia inițiativa și așteaptă să fie curtat. În aparență este rebel și nepăsător la nevoile celor din jur, dar în esență este un bărbat de pus pe rană. Pentru iubita lui va investi tot capitalul pe care îl are și nu este puțin.

 

Capricorn

Bărbatul Capricorn pare rece, distant și insensibil. Cu femeia potrivită alături, Capricornul va înflori și va deveni cel mai tandru bărbat din lume. Ceea ce așteaptă din partea ta este doar să-l stimulezi intelectual și să-l încurajezi pe plan profesional. Când Capricornul va începe să-ți facă daruri consistente, ești pe drumul cel bun. El vede relația cu tine ca pe o investiție pe termen lung, iar dacă familia lui va spune „Da”, nu va neglija această afacere.

 

Vărsător

Extrem de prietenos și excentric, Vărsătorul nu este tocmai cel mai serios tip. Semnul că își dorește o relație profundă este atunci când vrea să te prezinte prietenilor lui, când începe să-ți facă confidențe, când îți va spune că în prezența ta se simte în largul lui. Ține minte că nimic nu este mai important pentru el ca o cină în compania prietenilor, unde s-a distrat copios. Dacă Vărsătorul va dori să-și petreacă mare parte din timp cu tine, ești pe drumul cel bun.

 

Pești

Alunecos, periculos, instabil, nativul Pești știe să iubească atunci când se îndrăgostește. Va concepe cele mai ingenioase scenarii romantice, unde tu vei deveni o prințesă, iar el prințul pe un cal alb. Alături de bărbatul Pești ești mereu pe nisipuri mișcătoare, dar vei avea parte de trăiri intense, puternice, sublime. Când iubește cu adevărat, bărbatul Pești nu are limite.

Autor articol: Bianca Radulescu

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!