Curcubeu închis: pedofilie, homosexualitate, transsexualitate

Articol publicat in sectiunea UK la bani mărunţi pe data 29 iunie 2015

Londra_gay pride

În UK, porţile s-au deschis larg pentru cei interesaţi în stilul de viaţă alternativ. Nu există doar toleranţă, ci chiar încurajare. Prin scăderea vârstei de consimţământ, probabil că vom asista şi la legalizarea pedofiliei. E bine? E rău? Britanicii să decidă. Este ţara lor.

 

O britanică îşi va finaliza schimbarea de sex doar după ce va naşte

Tabloidul Daily Star o prezintă pe Kay Browning, o tânără de 25 de ani, care şi-a făcut deja o modificare la bust, psihoterapie şi a urmat un tratament hormonal. Şi, chiar dacă acum are vocea groasă şi păr facial, ea a ales să rămână în continuare femeie până în momentul în care va da naştere copiilor ei.

„Îmi doresc să am proprii mei copii”, spune Kay, „chiar dacă asta înseamnă să port eu personal sarcina sau partenera mea să poarte sarcina, însă din ovulele mele şi din donaţia unui bărbat. Eu vreau să comunic tuturor transsexualilor că au această opţiune”.

Kay se află într-o relaţie cu Danielle, cu care a discutat în nenumărate rânduri despre căsătorie şi despre ideea de a avea copii. Kay a început să se îmbrace precum un băiat încă din adolescenţă.

 

Un colegiu al Cambridge University va permite bărbaţilor să poarte rochii la mese oficiale

St Catharine’s College, fondat în 1473, are ca şi cod vestimentar, la mesele oficiale, o jachetă, cravată şi pantaloni de stofă pentru bărbaţi şi o bluză cu o fustă sau o rochie pentru femei. Este o tradiţie împărtăşită cu majoritatea celorlalte colegii.

Doar că St Catharine’s College este primul colegiu care a ales să-şi schimbe codul vestimentar. În urma campaniei susţinute de Charlie Northrop, un transsexual de 25 de ani, doctorand la acest colegiu, codul vestimentar permite acum şi transsexualilor să poarte fustă sau rochie.

„Sunt foarte încântată că mi-a fost acceptată doleanţa”, a declarat Northrop publicaţiei PinkNews, continuând: „Toată lumea a fost atât de înţelegătoare şi este nemaipomenit că s-a făcut modificarea. Acum tratez cu studenţii de la celelalte colegii, în speranţa că schimbarea va fi adoptată de întreaga universitate.

Charlie a început să lucreze la tranziţia sa, din bărbat către femeie, din 2014.

 

Profesoară, vinovată că a întreţinut relaţii sexuale cu un băiat de 13 ani

Anne Lakey, de 54 de ani, fusese la un moment dat numită „lider vizionar”, pentru că a ridicat o şcoală de la stadiul de codaşă la una din cele mai îmbunătăţite şcoli din Marea Britanie, devenind expertă în ridicarea nivelului şcolilor cu rezultate foarte slabe.

Doar că, în 2012, totul s-a terminat. Un e-mail trimis de un fost elev de-al ei detalia cum aceasta l-a determinat pe el, pe atunci un băieţel de doar 13 ani, să întreţină cu ea relaţii sexuale în repetate rânduri, când soţul acesteia nu era acasă. Întâmplarea a avut loc în anii ’80, când Anne Lakey nu avea nici măcar 30 de ani şi era profesoară de istorie.

Lakey l-a pus pe băiat s-o urmărească făcându-şi baie, după care a întreţinut relaţii sexuale cu elevul său, virgin la acea vreme.

Un juriu de la tribunalul Durham Crown Court a stabilit că profesoara, căsătorită de trei ori şi mamă a unui copil, se face vinovată de atac indecent la patru capete de acuzare şi de două capete de acuzare de indecenţă cu un copil.

 

Metrou londonez cu curcubeu, în sprijinul Gay Pride

Transport for London a introdus în circut un tren pe care apare colorat un curcubeu, pentru a preîntâmpina parada Gay Pride din Londra, ce are loc în perioada 21-28 iunie, cu evenimentul principal programat pe 27 iunie.

Trenul circulă pe linia Docklands Light Railway între Canary Wharf şi Stratford şi va fi în serviciu în această formă până spre sfârşitul anului.

Acelaşi curcubeu, simbol internaţional al stilului de viaţă alternativ, a apărut anul acesta şi pe caburi şi autobuze cu etaj (cu destinaţia OUTbound) londoneze.

 

Membru al Camerei Lorzilor din Westminster, acuzat de pedofilie

Lordul Janner, de 86 de ani, este acuzat de viol şi torturare de copii, unii căzuţi victimă chiar între pereţii clădirii parlamentului de la Westminster, însă Crown Prosecution Service (CPS) a anunţat în aprilie anul acesta că nu-l va da în judecată pe lord pentru aceste acuze sexuale istorice datorită „severităţii de demenţă” a acestuia.

Laburistul Simon Danczuk, membru al Camerei Comunelor, spune că a discutat despre aceste acuze cu Poliţia Leicestershire şi că este şocat de faptul că CPS admite că martorii sunt de încredere şi totuşi nu merge mai departe cu cazul. „Oricine aude aceste acuzaţii se înfiorează”, a declarat Danczuk.

Primele acuze la adresa lordului Janner au apărut în 1991.

Autor articol: Cristian Enache

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!