Dacia Duster, pe străzile din Londra

Articol publicat in sectiunea Auto, Diaspora, UK la zi pe data 17 septembrie 2015

Dacia Duster este tot mai des văzută pe străzile capitalei britanice! Tot mai multe autoturisme Dacia Duster, cu volan pe dreapta, au fost produse la Mioveni pentru piața din Marea Britanie.

Poliția parcurilor din capitala Angliei, Londra, este instituția din Regatul Unit al Marii Britanii care folosește în dotarea sa autoturisme produse în România. Potrivit jurnaliștilor de la Adevărul, pe străzile Londrei, românii stabiliți acolo au surprins în trafic un autoturism Dacia Duster aflat în misiune. Poliția parcurilor are de-a face cu foarte mulți români care-și fac veacul prin parcurile londoneze, presa relatând de multe ori despre acțiunile de evacuare a concetățenilor noștri certați cu buna-cuviință, mai scrie Adevărul.

Potrivit statisticilor oficiale, în ultimii doi ani, de când Dacia are reprezentanță în Anglia, au fost livrate peste 16.000 de autoturisme. O parte din ele au fost produse la uzina Mioveni. Pentru englezi, Dacia Duster este cel mai ieftin SUV de pe piață, cu prețuri cuprinse între aproximativ 10.000 și 12.000 de lire sterline.

Autor articol: Oana Padureanu

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!