Dacia, sponsor al Ligii Profesioniste de Rugby din Anglia!

Articol publicat in sectiunea Diaspora pe data 5 februarie 2016

uk-dacia-sponsor-rugby

Dacia doreşte cu orice preţ să-şi consolideze poziţia deja avantajoasă pe piaţa britanică dând o nouă lovitură de imagine: a semnat un contract de sponsorizare pe 3 ani cu Liga Profesionistă de Rugby în 13 (RFL) din Anglia, continuând seria angajamentelor în sport pe care le-a făcut deja pe alte pieţe.

Aşadar, DACIA va deveni maşina oficială a Super Ligii engleze (First Utility Super League), a Challenge Cup şi va da numele competiţiei World Club Series.

Pentru a marca semnarea contractului, Dacia a vizitat stadioanele cluburilor Leeds Rhinos, St Helens şi Wigan Warriors, cele 3 cluburi care vor participa alături de Sydney Roosters la turneul Dacia World Club Series.

Sam Tomkins (26 de ani), jucător la Wigan Warriors, a declarat: „Faptul că Dacia s-a alăturat World Club Series reprezintă un mare impuls dat sportului”, iar Chris Rawling, directorul comercial al RFL, a comentat şi el:

—————————————

„Este o veste fantastică faptul că Dacia a devenit partenerul nostru. Asigurarea unui asemenea partener pe termen lung reprezintă un lucru benefic pentru sport”.

—————————————

 

trimiteri-sus-4

Dacia a stat bine pe piaţa britanică şi în 2015

Dacia Duster, în UK din 1980 şi până în 2015

Dacia Duster şi Lada 4×4, în UK

Copii (britanici) cu năbădăi sau părinți (britanici) fără autoritate?

trimiteri-jos-4

 

Din partea producătorului auto Dacia, managerul de comunicare Ed Preston a avut următoarele de spus:

—————————————

„Noul nostru parteneriat cu RFL este unul extrem de incintant. Dacia World Club Series va fi prima activare majoră a parteneriatului nostru şi acum căutăm moduri de a dezvolta înţelegerea noastră în beneficiul comunităţilor locale”.

—————————————

Dacia World Club Series, practic Cupa Mondială a cluburilor din rubgyul în 13, va debuta pe 19 februarie cu meciul dintre St Helens şi Sydney Roosters din Australia. Rugbyul în 13 este un sport popular în Marea Britanie şi în emisfera sudică.

Autor articol: Cristian Enache

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!