Dacia va continua să sponsorizeze Udinese

Articol publicat in sectiunea Sporturi pe data 19 iunie 2014

539 daciaDacia şi echipa de fotbal italiană Udinese au prelungit contractul de sponsorizare pentru încă un an, anunţă site-ul oficial al echipei italiene. Producătorul auto din România este partenerul lui Udinese încă din 2009, iar colaborarea a fost prelungită şi pentru următorul sezon.

Firma deţinută acum de Renault a fost de acord să apară pe tricourile lui Udinese şi în 2014-2015, deşi rezultatele echipei de fotbal din sezonul trecut n-au fost neapărat strălucite, cu un loc 13 în Serie A la finalul campionatului. Conform contractului semnat de cele două părţi, Dacia va apărea pe pieptul tricoului de joc, în zona mixtă şi pe spaţiile publicitare din jurul terenului de joc.

„Dacia va fi sponsorul oficial al lui Udinese şi pentru sezonul 2014-2015, al şaselea la rând. Contractul de sponsorizare este valabil atât în Serie A, cât şi în Cupa Italiei. Jucătorii vor purta logo-ul Dacia pe tricouri”, se arată în comunicatul postat pe site-ul oficial al lui Udinese.

„Dacia a reuşit să cucerească inimile oamenilor. Asta datorită modelelor de serie apreciate pentru fiabilitatea, calitatea şi preţul scăzut. Şi datorită simplităţii, transparenţei şi apropierii de public”, a declarat Francesco Fontana Giusti, manager de comunicare pentru Renault Italia.

Dacia a fost sponsorul principal al lui FC Argeş, însă după preluarea uzinei de către Renault, contractul n-a mai fost prelungit. Dacia nu a mai sponsorizat o altă echipă de fotbal din România și deși se aștepta implicarea ei și în echipa românească de Formula 1, iată că nu s-a întâmplat așa.

Autor articol: Bogdan Constantinescu

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!