Daily Mirror: „In 2014 au venit mai putini romani decat in 2013”

Articol publicat in sectiunea UK, despre români pe data 23 ianuarie 2014

Potrivit publicatiei britanice Daily Mirror, numarul romanilor si bulgarilor care au sosit in Marea Britanie in luna ianuarie este mai mic decat numarul celor care au venit in aceeasi perioada din 2013.

Mai multi reprezentanti ai companiilor aeriene din Romania si Bulgaria au declarat ca au inregistrat o scadere a numarului de pasageri catre Marea Britanie incepand cu luna ianuarie, dupa ce au fost ridicate restrictiile.

“Nu vom creste numarul de zboruri catre Marea Britanie. Nu a existat o majorare a cererii in ianuarie”, au precizat oficialii Tarom in ceea ce priveste numarul de pasageri romani care au calatorit catre Marea Britanie. De asemenea, o firma de transport care opereaza curse de autocare din Romania catre Marea Britanie, prin Germania, a declarat pentru Daily Mirror ca predictiile cu privire la numărul mare de sosiri de romani în Marea Britania au fost false. „Nu s-a inregistrat o crestere a cererii pentru curse spre Marea Britanie. Destinatiile preferate sunt Danemarca, Germania si Suedia”, a declarat pentru Daily Mirror purtatorul de cuvant al companiei de transport.

Autor articol: Oana Padureanu
Etichete: , , , , , , ,

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!