Dan Helciug, la show-ul „X Factor” din Marea Britanie

Articol publicat in sectiunea Diaspora pe data 20 iunie 2015

Dan Helciug

Dan Helciug a decis să participe la show-ul „X Factor” din Marea Britanie, fiind la un pas de a ajunge în emisiune. Acesta a declarat că a sesizat diferențe între acel show și versiunea din România.

Dan Helciug a hotărât să-și demonstreze talentul muzical în afara țării și a ales să se înscrie la versiunea britanică a show-ului „X Factor”. Ideea i-a venit în luna ianuarie a acestui an, iar în luna mai a primit confirmarea, moment în care a plecat la Londra, alături de un prieten, pentru audiții, iar acum mai are doar un hop de trecut până să intre în show, așa cum a scris pe pagina sa de Facebook. Artistul a declarat pentru „Click!” că odată cu participarea la show-ul din Marea Britanie a realizat că există diferențe între acea versiune și „X Factor România”. „De ce «X Factor UK»? Stând în ianuarie, anul acesta, la un pahar de vin fiert, mi-a venit o idee năstrușnică: «Hai să fac un documentar despre cum ar fi să particip la un concurs internațional gen X Factor sau The Voice UK.» Am aplicat online și în luna mai mi-a venit confirmarea! Împreună cu fostul meu coleg de facultate, actorul Ionuț Negrișanu (director adjunct la Teatrul Muzical Nae Leonard din Galați), care a primit și el confirmarea de concurent, am zburat la Londra. Audițiile le-am dat pe Wembley Arena și am trecut cu succes de trei etape, cântând piesa celor de la Queen, «Don’t stop me now». Sunt încă în concurs, urmează să primesc confirmarea pentru etapa următoare.”, a spus el pentru sursa menționată.

Dan Helciug_X Factor bilet

————————————–

„Experiența a fost unică pentru mine. Am intrat în contact cu producători muzicali de excepție și am realizat ce diferențe sunt între «X Factor UK» și «X Factor România».”

Dan Helciug

————————————–

 

Autor articol: Oana Padureanu

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!