Dan Petrescu, despre Steaua

Articol publicat in sectiunea Stranieri pe data 13 ianuarie 2014

517 dan petrescuDan Petrescu spune ca nu e deloc tentat de o noua experienta in campionatul intern. Desi plecat de 4 ani din Romania, este un bun cunoscator al Ligii I, pe care continua sa o urmareasca, mai ales in ceea ce priveste lupta pentru campionat.

Dan Petrescu o vede pe Steaua favorita la titlu si in acest sezon. Actualul antrenor al lui Dinamo Moscova spune ca Steaua este net superioara celorlalte aspirante la titlu si crede ca programul din a doua parte a sezonului e unul mai bun pentru campioana en-titre.

„Nu mi-e deloc dor sa antrenez in Liga I! Sa ma uit la meciuri, da! Sa le vad ca neutru. Se anunta o lupta in trei pentru titlu, dar care va avea doar o castigatoare si aia sa fie Steaua, pentru ca e mult prea valoroasa pentru celelalte. Steaua are meciuri mai putine, are un program mai avantajos, nu prea ii vad sa piarda”, a declarat Dan Petrescu.

El a vorbit si despre sansa de a face pasul spre Premier League, precizand ca va lua in calcul oferte din Anglia abia dupa ce isi va incheia conturile cu Dinamo Moscova.

„Din Anglia a fost o oferta, dar nu s-a putut. Am un an si jumatate contract cu Dinamo Moscova. Am spus-o si o repet, indiferent cine vine acum, nu vreau sa plec pana nu termin contractul, sau pana cei de la Dinamo ma dau afara”, a mai spus Dan Petrescu.


Etichete: , , ,

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!