Dan Petrescu, la Kuban Krasnodar, in liga a II-a a Rusiei!!!

Articol publicat in sectiunea Stranieri pe data 10 ianuarie 2010

Antrenorul Dan Petrescu a fost prezentat oficial la Krasnodar, dupa ce a semnat un contract pe 3 ani, cu optiunea de prelungire pe inca 2 ani, cu gruparea FC Kuban din liga a doua rusa, informeaza site-ul oficial al gruparii din Rusia.

„Am avut mai multe optiuni de a-mi continua cariera, cea de la Kuban a fost cea mai interesanta şi de luat in seama. Oraşul, atat de pasionat de fotbal, suporterii care-şi sustin in numar mare favoritii, pur şi simplu merita sa aiba o echipa de nivel inalt. Ştiu cat de mult e iubit fotbalul in aceasta zona”, au fost primele cuvinte ale lui Dan Petrescu dupa instalare.

La conferinta de presa a fost prezent şi preşedintele gruparii ruse, guvernatorul regiunii Krasnodar, Alexander Tkacev.

Dan Petrescu va conduce primul antrenament in 10 ianuarie 2010, atunci cand este programata reunirea lotului.

„La Kuban va antrena agentul Mulder”, a titrat Komsomolskaia Pravda, editia de Krasnodar. „Istoria sosirii lui Petrescu la Krasnodar e mai abrupta decat celebrul serial Dosarele X. Zvonuri ale sosirii sale au aparut de ceva vreme, stand in aer ca un OZN. Obiectul a stralucit, a atras atentia, apoi proiectoarele s-au dus spre Dinamo Moscova.

Misteriosul obiect zburator cu marca de Romania a aterizat pana la urma la Kuban. Coincidenta, inca o potrivire cu Dosarele X. Petrescu seamana ca doua picaturi de apa cu agentul Mulder, jucat in serial de actorul David Duchovny. Avand in vedere ca eroul filmului, in ciuda tuturor dificultatilor, mergea pana la capat pentru a afla adevarul, aceasta paralela este mai mult decat binevenita”, a scris KP.

Daniel Stanciu, impresarul care ii reprezinta interesele lui Dan Petrescu, a confirmat in presa rusa faptul ca destinatia clientului sau este formatia Kuban Krasnodar:

„Clubul i-a oferit lui Dan Petrescu un contract pe trei ani. Kuban este un club bun, bogat şi capabil sa asigure conditii optime pentru obtinerea performantei. Dan Petrescu ar urma sa aiba ca obiectiv in primul an promovarea in prima liga, iar din sezonul urmator atacarea unui loc de Europa League.

Clientul meu este un om care adora complexitatea, ii place sa construiasca echipe. Kuban a fost mai interesanta pentru Petrescu tocmai din aceasta cauza, deşi primise oferte mult mai consistente din punct de vedere financiar din Arabia Saudita”, a spus Stanciu pentru cotidianul Soviet Sport.


Etichete: , , , ,

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!