Dan Petrescu, plan pentru Anglia

Articol publicat in sectiunea Stranieri pe data 27 ianuarie 2014

519 dan petrescuDan Petrescu si-a alcatuit planul pentru a ajunge antrenor in Anglia, acolo unde a cunoscut cele mai mari satisfactii ca jucator si unde viseaza sa ajunga inca de cand s-a apucat de antrenorat, asa cum a lasat de multe ori sa se inteleaga cand a fost intrebat de acest subiect.

Cotidianul britanic Evening Standard scrie ca „Bursucul” nu s-a suparat dupa ratarea variantei de a o pregati pe Crystal Palace, cand Ian Holloway a fost demis, iar in locul sau a fost preferat Tony Pulis.

Vinovati pentru faptul ca Petrescu nu a ajuns in Anglia sunt rusii de la Dinamo Moscova. Ei ar fi cerut o suma de 6 cifre pentru eliberarea de sub contract a antrenorului, bani pe care englezii nu au vrut sa-i achite, desi sunt sanse mai mari ca acestia sa nu fi dispus de respectiva suma. Ipoteza vine sa contrazica informatiile conform carora romanul nu a semnat cu Palace din cauza salariului mare solicitat.

Sursa citata sustine ca romanul va ramane inca un an la Moscova, pana isi va termina angajamentul, apoi va incepe din nou tratativele cu mai multe formatii din primele doua ligi engleze.

Dan Petrescu a jucat in Anglia timp de 8 ani, la Sheffield United, Chelsea, Bradford si Southampton.


Etichete: , , , ,

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!