Dan Petrescu va lucra cu Kozlov

Articol publicat in sectiunea Stranieri pe data 10 martie 2014

525 dan petrescuDinamo Moscova a făcut oficial transferul fundaşului de bandă Alexei Kozlov cu puţin timp înainte de startul sezonului de primăvară în Rusia. Dan Petrescu s-a declarat încântat de mutare.

Tehnicianul român le-a mulţumit public şefilor pentru receptivitate şi a afirmat că fostul său elev de la Kuban Krasnodar nu va avea nicio problemă în a se integra în echipă.

Petrescu a dezvăluit că l-a mai dorit pe Kozlov şi în trecut şi a insistat pentru aducerea sa, însă mutarea s-a putut realiza abia în această iarnă.

„Sunt foarte fericit că a semnat. Acest jucător de echipă nu mai are nevoie de nicio prezentare. În plus, îl cunosc personal şi asta a fost a doua oară când am cerut ca el să fie adus aici.

E adevărat că eu am fost în spatele transferului lui Kozlov”, a declarat Petrescu pentru Sport Express, evident extrem de mulţumit de mutarea realizată.

Sezonul de primăvară în Rusia va debuta în weekendul care vine. Dinamo Moscova o va întâlni pe rivala ŢSKA, pe 9 martie. După 19 etape, trupa lui Petrescu ocupă locul 4 în prima ligă din Rusia, cu 35 de puncte, la 5 în spatele liderului Zenit.


Comentarii

Spune-ti si tu parerea!