Dănciulescu speră în victorie

Articol publicat in sectiunea Fotbal pe data 7 august 2015

 danciulescuDirectorul sportiv al FC Dinamo, Ionel Dănciulescu, a declarat că echipa sa trebuie să se ridice la standardele pe care le cer suporterii de fiecare dată împotriva Stelei şi că speră ca după derby-ul etapei a V-a a Ligii I fanii să aibă motive de bucurie.

“E prematur să spun acum dacă Steaua e mai bună sau nu decât în sezonul trecut, vom vedea la meci. Până atunci ne concentrăm pe meciul de dinainte. Întotdeauna derbiurile din tribună au fost câştigate de către suporterii noştri şi asta nu trebuie să supere pe nimeni, e o realitate dovedită de fiecare dată. Am înţeles că şi acum s-au vândut 3.000 de bilete. Echipa trebuie să se ridice la standardele pe care le arată suporterii noştri de fiecare dată împotriva Stelei. Avem nevoie de suportul lor, le mulţumim că sunt alături de noi în orice circumstanţă şi sper ca după meciul cu Steaua să se bucure şi ei după o secetă destul de mare. Am multe amintiri de la derby-uri, unele mai puţin plăcute pentru că aceste meciuri nu le poţi câştiga de fiecare dată. Îmi aduc însă aminte cu drag de meciul câştigat de noi cu 2-1 aici în «Groapă», când au pierdut campionatul. A fost meciul cu încărcătura psihică cea mai mare pe care eu l-am trăit. Mă bucur că am ieşit victorioşi din acea partidă”, a spus Dănciulescu.

Ionel Dănciulescu a mai spus că partida pe care Dinamo o va disputa cu ACS Poli Timişoara, în etapa a patra, va fi o întâlnire plăcută: “Cu Poli Timişoara va fi o întâlnire plăcută pentru că Dan Alexa a fost un fotbalist care a jucat la noi şi a făcut performanţă cu echipa noastră. Este un prieten drag mie, îi urez succes în cariera de antrenor pentru că ştiu că nu e uşoară, dar noi vrem să câştigăm cele 3 puncte”.

Autor articol: Liviu Untaru

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!