Daniel Stanciu, manager la Dinamo?

Articol publicat in sectiunea Fotbal pe data 12 decembrie 2014

562 stanciuDaniel Stanciu s-a înţeles cu Ionuţ Negoiţă şi va fi numit noul manager general al clubului Dinamo. Cel care a avut funcţii de conducere la Poli Timişoara, Vaslui sau ASA Tg. Mureş, dar a făcut parte şi din staff-ul Stelei, va ajunge acum în Ștefan cel Mare.

Chiar dacă nu a fost numit oficial, Daniel Stanciu a început munca pentru Dinamo. El trebuie să găsească un antrenor pentru returul campionatului. Prima variantă a acestuia a fost Mihai Teja, selecţionerul de la naţionala U21. Răzvan Burleanu a recunoscut că a existat un interes din partea lui Dinamo pentru antrenor: “Am vorbit cu reprezentanţii clubului Dinamo şi le-am spus că Mihai Teja nu e liber în momentul de faţă şi ar fi bine să se orienteze către un alt antrenor. Asta pentru că Mihai Teja a început un parcurs foarte bun, pentru prima dată în istoria FRF s-a organizat un trial inclusiv pentru jucători din Liga a II-a şi a III-a”, a spus Burleanu.

Burleanu nu crede că Mihai Teja va accepta propunerea lui Dinamo:”Nu am fost anunţat, şi cred că Mihai Teja m-ar fi anunţat dacă ar fi ajuns la o înţelegere cu Dinamo. Am avut o discuţie şi o înţelegere cu Mihai Teja când a venit şi şi-a asumat conducerea echipei naţionale de tineret. Nu cred că Mihai Teja va da curs solicitării clubului Dinamo. Deşi pentru orice antrenor o asemenea solicitare e de nerefuzat, mai ales dacă facem referire la propunerea de la Steaua şi după aceea situaţia prin care a trebuit să treacă la Universitatea Cluj”, a mai spus el.

O altă variantă pentru Stanciu ar fi Dan Alexa, dar între antrenorul lui ACS Poli şi fanii lui Dinamo există o relaţie tensionată din momentul în care jucătorul a plecat de la Dinamo către Timişoara. Acest lucru se petrecea acum 8 ani, iar Alexa a dezvăluit că a primit mesaje de ameninţare din partea suporterilor dinamovişti. Scandările anti-Alexa ale fanilor la Giurgiu, unde Dinamo a pierdut, 1-6, spun totul despre faptul că acest conflict nu este stins.

Autor articol: Bogdan Constantinescu

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!