Dat afara fara sa i se spuna!

Articol publicat in sectiunea Fotbal pe data 21 decembrie 2009

Radu Sabo a fost dat afara de la Universitatea Cluj, dupa nici doua luni de la numirea sa ca antrenor secund al „sepcilor rosii”.

„U” Cluj a inceput campania de disponibilizari de iarna cu Radu Sabo. Secundul lui Cristi Dulca a fost sunat, surprinzator, de Ioan Marginean, consilierul neoficial al patronului Florian Walter, care l-a instiintat ca postul sau a fost restructurat. In prezent observator al FRF, „Limoniu” conduce din umbra clubul de pe Somes, fiind principalul artizan al politicii de transferuri la „U” Cluj.

Sabo s-a aratat reticent in a comenta destituirea sa, recunoscand insa ca este la curent cu situatia creata. „Am auzit ca a fost o sedinta in care s-ar fi stabilit sa fie un singur antrenor secund la echipa, insa vreau sa mi se comunice oficial, din partea unui reprezentant al clubului acest fapt, nu vreau sa aflu la fel ca acum doi ani de la ziaristi ca nu mai e nevoie de mine. Am lasat totusi un post de antrenor principal pentru a veni aici! Acum insa echipa are un patron si deciziile lui nu pot fi contestate”, a declarat secundul.

Lovitura primita de Sabo nu este singulara, fostul fotbalist al Universitatii trecand printr-o situatie asemanatoare acum un an si jumatate cand a parasit echipa la cererea antrenorului de atunci, Alpar Meszaros.


Etichete: , , , ,

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!