Daum vede potențial

Articol publicat in sectiunea Fotbal pe data 29 iulie 2016

639 daumNoul selecţioner al naţionalei României, Christoph Daum a asistat sâmbătă seară la partida Astra – Dinamo, scor 1-4. La final, s-a declarat mulţumit de ce a văzut şi a precizat că cele două formaţii pot oferi mai mulţi jucători echipei naţionale, fără să ofere însă vreun nume.

„Am văzut foarte mulţi jucători cu potenţial şi câteva acţiuni fantastice. Nu vreau să comentez în vreun fel rezultatul, sunt la aceeaşi distanţă de Dinamo şi Steaua, de Astra, la fel cum sunt şi de Craiova sau orice alt club. Sunt mulţi antrenori buni în Liga 1, dar nu poţi câştiga fiecare meci”, a spus Daum la finalul meciului de la Giurgiu.

După partidă, Daum a avut şi o scurtă întâlnire cu Ioan Andone, însă cei doi au stabilit să se vadă în zilele următoare pentru a discuta mai pe larg.”A văzut că Dinamo are câţiva tineri foarte promiţători”, a spus tehnicianul lui Dinamo.

„Eu am venit aici să văd jucătorii pe care îi pot selecţiona la naţională. Nu voi vorbi despre fotbaliştii care mi-au plăcut, dar am văzut mulţi jucători interesanţi”, a mai declarat Christoph Daum.

Dinamo Bucureşti a câştigat, sâmbătă, scor 4-1, meciul disputat în deplasare pe stadionul Marin Anastasovici în compania echipei Astra Giurgiu, campioana României, în prima etapă a noului sezon din Liga 1.

Autor articol: Liviu Untaru

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!