De 47 de ani în UK şi află acum că e imigrant ilegal!

Articol publicat in sectiunea Imigranţi în UK, UK la zi pe data 29 octombrie 2015

uk_imigrant-ilegal-scrisoare-home office

O femeie originară din Malaezia trăieşte coşmarul vieţii. Deşi locuieşte în Marea Britanie de 47 de ani, a primit o înştiinţare în care e anunţată de Ministerul de Interne că ar putea fi nevoită să părăsească ţara, pentru că e considerată imigrant ilegal.

Winnie Birkenhead a intrat în Marea Britanie în 1967, din ţara natală, prin paşaportul mamei ei. Însă, de curând, angajatorul ei a primit o scrisoare de la Home Office-ul britanic în care se spune că permisul de şedere al femeii a expirat.

„Este în sarcina doamnei Birkenhead să îşi rezolve situaţia”, se spune în scrisoare, în care se adaugă că autorităţile vor „lua în considerare orice cerere pe care o vor primi”, relatează BBC.

Femeia, care lucrează în industria de îngrijire, a presupus că a devenit cetăţean al Regatului odată cu mama ei la un an după ce s-au mutat în Marea Britanie.

—————————————

„Am permis de conducere, am National Insurance Number. De ce nu a observat nimeni atunci? De ce nu mi s-a spus mai devreme, ca să pot face ceva în legătură cu asta?”

—————————————

 

link-sus

A furat un loz, era câştigător, dar l-au săltat când şi-a cerut câştigul

Fără mers în mâini! Şi fără gimnastică! (Vorbiţi în şoaptă!)

HMRC vrea £1 milion de la un simplu dulgher-schelar

Daţi în judecată pentru că au luat mâncare expirată din gunoiul Tesco-ului

link-jos

 

„Viaţa mea e aici, totul este aici şi pur şi simplu nu înţeleg de ce s-a întâmplat asta. Mă înspăimântă până la moarte că cineva ar putea să îmi bată la uşă şi să mă ia de aici”, a mai mărturisit femeia.

Autorităţile i-au comunicat că trebuie să ceară un permis de şedere pe perioadă nedeterminată pentru a putea rămâne în Regat, un proces care ar putea dura între şase luni şi un an.

Totodată, oficialii au mai avertizat-o că pe perioada procesării cererii ar putea să nu aibă dreptul să muncească.

Winnie Birkenhead strânge acum dovezi pentru a dovedi autorităţilor că s-a aflat în Marea Britanie de-a lungul ultimilor 47 de ani.

Autor articol: Cristian Enache

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!