De ce nu-și deschid marile vedete conturi pe rețelele de socializare

Articol publicat in sectiunea Monden pe data 29 iulie 2016

angelina jolieÎn era rețelelor de socializare, în care vedetele primesc roluri în filme și în funcție de popularitatea de pe internet, sunt actori care își permit luxul de a refuza interacțiunea virtuală cu fanii și nu au nici la această oră conturi active pe Facebook, Instagram sau Twitter.

Angelina Jolie
„E o lume nouă care mă sperie”, a declarat Angelina Jolie despre rețelele de socializare. Actrița și soțul ei, Brad Pitt, refuză să își expună viața și spun că fac tot posibilul să aibă parte de intimitate.

George Clooney
„Aș putea spune o prostie în orice moment și ar fi păcat. Până la urmă, cred că nu trebuie să fii chiar atât de deschis. Trebuie să ai o viață când se închid camerele de filmat.”

Julia Roberts
„Socializarea pe aceste rețele e ca vata de zahăr. Arată atât de apetisant încât nu reziști să te apropii. Până la urmă, nu te alegi decât cu degetele lipicioase, cu zahăr pe mâini, de care nu abia aștepți să scapi.”

Jennifer Aniston
„M-a stresat enorm cât timp am preluat contul de Instagram al companiei mele. Apoi mi-am dat seama de ce stau toți copiii cu ochii în telefoane și asta mi se pare foarte trist. Refuz să încurajez asta!”

Mila Kunis
„Nu cred că oamenii trebuie să știe tot ce fac, inclusiv când merg la toaletă. Ce să postez? Să-mi anunț fanii că mă mut dintr-un loc în altul? Nu cred că sunt interesați de asta!”, spunea actrița în urmă cu câteva luni.

Jennifer Lawrence
„Nu voi înțelege niciodată această isterie, mai ales Twitter. Eu abia mă descurc să răspund la e-mailuri, deci vă dați seama că Twitter e mult prea complicat pentru mine!”

Kate Winslett
„Rețelele de socializare au un impact major asupra femeilor și, mai ales, asupra tinerelor din ziua de astăzi. Acestea fac eforturi imense pentru a primi aprecierea internauților. Și care este consecința? Un regim de viață nesănătos. Din acest motiv, nimeni din casa noastră nu are conturi pe aceste rețele.”

Scarlett Johansson
„Nu am cont de Twitter sau Facebook. Nu pot să-mi imaginez un motiv real pentru care să postez pe internet fiecare pas pe care îl fac.”

Sandra Bullock
„Nu suntem sinceri cu fanii noștri, oricum nu le arătăm cu adevărat viața noastră. Nu are sens să fac zilnic poze prin care să le arăt altora că viața mea e perfectă când, de fapt, eu știu sigur că nu e așa.”

Keira Knightley
„M-a făcut să mă simt de parcă aș fi fost din nou în curtea școlii, iar la locul de joacă stăteam bosumflată pe margine pentru că nu mă bagă nimeni în seamă”, a mărturisit actrița după 12 ore pe Twitter.

Autor articol: Diana Roman

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!