Debut bun pentru Chitu

Articol publicat in sectiunea Stranieri pe data 17 februarie 2014

522 aurelian chituAurelian Chitu a debutat cu gol la noua sa echipa, PAS Giannina, el aducand victoria in meciul din weekend cu Panetolikos, scor 1-0.

Marginalizat la Valenciennes de antrenorul Ariel Jacobs, acolo unde nu a jucat decat 2 minute in ultimele 3 luni, Aurelian Chitu a fost imprumutat in iarna de clubul francez la echipa PAS Giannina, locul 7 din prima divizie greaca.

Chitu, motivat sa arate ca experienta de la Valenciennes nu l-a demoralizat, a reusit imediat sa se impuna ca unul dintre preferatii antrenorului Giannis Petrakis. Care l-a introdus in meciul cu Panetolikos in minutul 73, la scorul de 0-0, in speranta ca va reusi sa aduca a treia victorie in trei meciuri pentru Giannina.

Mutarea a iesit. Chitu a asteptat excelent momentul potrivit, care s-a ivit in minutul 94! O gafa a defensivei adverse l-a lasat pe roman singur cu portarul advers, iar Chitu a marcat cu o lovitura de cap bine plasata. „Nu s-a remarcat prin multe in cele 20 de minute jucate, dar a adus victoria echipei sale”, au scris jurnalistii de la gazzeta.gr.

„Inca de cand am venit aici, am simtit ca PAS Giannina este ceea ce mi-am dorit. Voi da totul pentru noua mea echipa”, a declarat Chitu la finalul meciului.

134 de minute a prins Chitu la Valenciennes in sapte meciuri, fiind o singura data titular.


Etichete: , , ,

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!