Debut bun

Articol publicat in sectiunea Sporturi pe data 24 iulie 2014

544 handbal U18Naţionala de handbal feminin U18 a României a învins duminică, la Strumica, în grupa C, formaţia Argentinei, cu scorul de 34-20 (16-9). Acesta a fost primul meci al României la Campionatul Mondial feminin U18 care se desfăşoară în Macedonia.

Tot duminică şi tot în grupa României , Danemarca a trecut de Uzbekistan cu scorul de 60-18.

Handbalistele noastre vor juca următoarele partide în grupa C a Campionatului Mondial din Macedonia după cum urmează: Uzbekistan (22 iulie), cu Macedonia (23 iulie), cu Germania (25 iulie) şi Danemarca (26 iulie).

Primele patru clasate din fiecare dintre cele patru grupe ale CM se vor califica în optimile de finală, meciurile fiind programate la Ohrid şi Strumica, în 28 iulie. Sferturile de finală ale competiţiei sunt programate 2 zile mai târziu la Ohrid, iar semifinalele vor avea loc pe 1 august, pentru ca finalele să se joace în 3 august, în acelaşi oraş.

La ediţia din 2012 medalia de aur a fost câştigată de Danemarca, secondată pe podium de Rusia, a treia clasându-se formaţia Norvegiei. Echipa României s-a clasat atunci pe locul 4 după ce a pierdut finala mică.

Autor articol: Bogdan Constantinescu

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!