Debut pentru Marica

Articol publicat in sectiunea Stranieri pe data 7 august 2014

546 ciprian maricaCiprian Marica a surprins multă lume când a părăsit puternicul campionat din Primera Division pentru Turcia. Atacantul naţionalei a semnat în această vară cu Konyaspor şi, la doar o săptămână distanţă, a debutat pentru noua sa echipă.

Marica a jucat în primele 56 de minute ale amicalului tranșat de Konya în cantonamentul din Olanda, în faţa celor de la Heracles Almelo. Turcii au condus cu 2-0 (gol Vukovici şi autogol Zomer), iar partida s-a încheiat cu 2-1 pentru echipa românului.

Marica a semnat un contract pe 2 ani de zile cu Konyaspor, unde câştigă 1,3 milioane de euro anual, probabil acesta fiind și principalul motiv pentru care a ales Turcia.

Victor Piţurcă nu îşi face griji în privinţa celor doi jucători ai echipei naţionale care au ajuns la Konya:

„E foarte bine că Marica şi-a găsit echipă. El juca la Getafe, în alt campionat, juca împotriva Realului, a Barcelonei, dar nici campionatul Turciei nu trebuie neglijat, este foarte dur. Am discutat cu Marica înainte de a semna, îmi doream să

îşi găsească rapid echipă. E foarte bine. La fel pentru Torje, sper să fie un pas important. Au de tras ca să se impună”, a declarat selecţionerul.

Cum naționala este oricum lipsită de soluții, probabil că Marica va fi titularul acesteia, altă soluție fiind destul de greu de găsit pentru antrenorul naționalei.

546 ciprian marica

Autor articol: Bogdan Constantinescu

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!