Debutanți

Articol publicat in sectiunea Stranieri pe data 17 iulie 2015

590 tanaseCristi Tănase a fost prezentat oficial şi a debutat la Tianjin Teda, care a remizat în weekend, 1-1, cu Shanghai Shenhua. Dan Petrescu a fost în tribune la meciul dintre Jiangsu Sainty şi Shandong Luneng, pierdut de echipa românului, scor 2-3.

Folosit ca atacant la meciul de debut la Tianjin Teda, Tănase nu a impresionat, însă echipa sa a smuls cu greu un punct în faţa lui Shanghai Shenhua, scor 1-1. Colegul românului din atac, Barcos, a marcat în minutul 76 după ce australianul Tim Cahill, cel care marcase şi împotriva lui Cosmin Contra, Guangzhou R&F, deschisese scorul cu un sfert de oră mai devreme. Interesant e că Tănase a primit numărul 31, întrucât 10-le purtat la Steaua e ocupat de Wang Xinxin, căpitanul echipei. Tianjin e pe locul 12 din 16 echipe, cu 20 de puncte, la fel cât are şi Guangzhou.

În schimb, Jiangsu Sainty, noua echipă a lui Dan Petrescu, a pierdut cu 3-2 meciul cu Shandong Luneng. La doar 3 zile după ce a câştigat Supercupa cu ASA Târgu Mureş în faţa Stelei, Petrescu a urmărit din tribune meciul noii sale echipe, care a condus cu 1-0, dar nu a putut rezista “furiei” brazilienilor Tardelli şi Aloisio. În ciuda acestui fapt Jiangsu a egalat prin Ge Wei (88), dar a pierdut la ultima fază, după ce Liu Binbin a marcat în minutul 93.

Autor articol: Liviu Untaru

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!