În declin la Pescara

Articol publicat in sectiunea Stranieri pe data 25 martie 2016

622 mitritaAlexandru Mitriţă nu reuşeşte să se impună la Pescara, în Serie B, deşi în sezonul trecut a fost jucătorul din Liga 1 cu cele mai multe driblinguri reuşite. Tânărul mijlocaş a prins doar 292 de minute, distribuite în 11 meciuri de campionat.

Mitriţă a fost vândut de Gică Hagi în vara lui 2015, după un sezon foarte bun, în care a fost cel mai tehnic jucător din Liga 1. Viitorul a încasat aproape un milion de euro în schimbul jucătorului, un preţ considerat mic atunci. Pentru Mitriţă, părea un start bun în carieră, la o echipă la care putea evolua constant şi mai aproape de cluburile mari din Europa.

Însă Mitriţă n-a reuşit să câştige un tricou de titular. În vârstă de 21 de ani, tehnicul mijlocaş are puţine minute în tricoul Pescarei, locul opt în Serie B. Până acum, a fost folosit în 11 meciuri, dar a strâns doar 292 de minute. Adica mai puţin de jumătate de oră pe meci. Totuşi, a reuşit să dea în acest timp trei pase de gol.

Mitriţă este însă departe de forma pe care a avut-o la Viitorul, când evoluţiile sale îl aduseseră chiar şi în discuţiile pentru naţionala de seniori.  

Autor articol: Liviu Untaru

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!