Delia, cel mai scump onorariu pentru un concert!

Articol publicat in sectiunea Monden pe data 22 iulie 2016

Delia_Welcome To DeliriaCine dorește să cumpere show-ul „Welcome to Deliria”, pe care Delia l-a prezentat și pe scena Sălii Palatului din București, o poate face contra unui onorariu de-a dreptul fabulos!

Delia este una dintre cele mai de succes artiste din peisajul muzical autohton, iar toate piesele ei sunt hituri pe care le fredonează o țară întreagă. Mai mult, artista are și un show de excepție.

În primăvara acestui an, Delia a prezentat, pe scena Sălii Palatului din București, super concertul „Welcome to Deliria”.

Organizatorii de evenimente ce își doresc ca artista să repete acest show trebuie să scoată însă din buzunar, după cum informeaza ziarul Libertatea, suma de 90.000 de euro, adică jumătate din suma pe care Delia a investit-o în crearea acestui concept.

Mai există și show-ul „Essence of Deliria”, al cărui preț se ridică la 19.500 de euro sau 15.000 de euro, dar fără dansatori și proiecție pe rochie.

Pentru un recital de 15 minute semnat Delia, în schimb, doritorii trebuie să scoată din buzunar suma de 3.900 de dolari.

Autor articol: Bianca Radulescu

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!