Demis de Al Hilal, vine la Cluj?

Articol publicat in sectiunea Stranieri pe data 20 februarie 2015

570 reghe

După ce a fost demis de la Al Hilal, Laurenţiu Reghecampf nu duce lipsă de variante pentru a se instala pe banca tehnică a mai multor echipe, una dintre variante fiind revenirea în Ghencea. Însă aceasta nu este singurul tip de ofertă primit de Reghecampf. Prieten cu Florian Walter, principalul creditor de la Universitatea Cluj, acesta i-a propus antrenorului să renunţe la antrenorat şi să-l urmeze la formaţia clujeană, cel puțin pe moment.

Lui Reghecampf i s-a propus să devină managerul general al echipei şi i se va da putere nelimitată de decizie, însă el ar putea participa activ şi la capitalul clubului, aflat momentan în insolvenţă.

Florian Walter este gata chiar să cedeze şi o parte din acţiuni. Discuţia între cei doi este mai veche şi a început după ce Reghecampf a semnat cu Al Hilal. Antrenorul i-ar fi spus lui Walter că îi va fi greu să mai accepte o ofertă de a antrena, mai ales în Liga I, după ce a pregătit Steaua şi Al Hilal.

Walter i-a replicat că îl aşteaptă oricând la „U” Cluj pentru a-l instala numărul 1 în club. Discuţia s-ar putea concretiza, mai ales că Reghecampf s-a despărţit de Al Hilal şi ar fi încurajat să-şi încerce norocul și din postura de conducător.

Relaţiile apropiate dintre cei doi s-au putut observa deja în fotbal. Soția fostului antrenor al Stelei a devenit preşedinte al Universităţii după plecarea lui Walter la Ploiești, iar mai mulţi jucători ai clujenilor sunt impresariaţi de aceasta. Tot ele au dus și la numirea lui George Ogăraru pe banca tehnică a lui „U” Cluj. Florian Walter a fost convins de Reghecampf şi de soţia sa să mizeze pe serviciile celui care pregătea atunci echipa secundă a lui Ajax.

Autor articol: Liviu Untaru

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!