Deputații blochează anchetarea lui Mădălin Voicu

Articol publicat in sectiunea Politică internă pe data 19 februarie 2016

Madalin Voicu12

Mădălin Voicu a „pledat” nevinovat în ședința Camerei Deputaților declarând: „Nu am făcut în viața mea nicio fraudă, nu am firme, nu am interese, nu am afaceri, nu am cont în bancă, nu am carnet de conducere, nu am internet, eu nu știu să umblu cu internetul.”

Deputatul PSD a susținut că nu a luat bani decât pe statul de plată, cu fluturaș, și că „a făcut anumite aprecieri, la anumite momente, referitoare la persoane care se află în justiție. Toate declarațiile mele de când sunt demnitar se referă la salariile care sunt de la Cameră, de la Partida Romilor și restul pe colaborări artistice. Pe mine, dacă mă dă nevasta afară din casă, trebuie să îmi pun un cort în curtea Parlamentului, că eu nu am proprietăți, nu am absolut nimic. Am cedat copiilor tot ce mi s-a cuvenit din moștenirea de la mama”, a declarat muzicianul.

Mădălin Voicu este acuzat de trafic de influență, fals în declarații și spălare a banilor, toate în formă continuată. La rândul său, Nicolae Păun, președintele Partidei Romilor, este acuzat, printre altele, de deturnare de fonduri, spălare de bani, cumpărare de influență, schimbare a destinației fondurilor europene, obținere pe nedrept a fondurilor europene și influențare a declarațiilor, toate în formă continuată.

În dosar au fost puși sub urmărire penală și președintele ANAF, Gelu Ștefan Diaconu, și vicepreședintele aceleiași instituții, Mihai Vătășoiu.

Autor articol: Amira Damian

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!