Designeri români de succes în lume în 2014

Articol publicat in sectiunea Monden pe data 13 februarie 2015

moda_designeri romani_2014Designerii români s-au bucurat de un mare succes în anul 2014. Creațiile lor au depășit granițele și au ajuns pe covorul roșu de la Hollywood, dar și în numeroase reviste de renume internațional, precum Vogue, Harper’s Bazaar sau Elle.

Iată care sunt cele mai cunoscute nume din moda românească și cine le-a etalat cu mândrie la cele mai pretențioase evenimente din lumea showbiz-ului.

 

Maria Lucia Hohan

Maria Lucia Hohan este una dintre creatoarele de modă care se poate lăuda că le-a cucerit pe Christina Aguillera, Jennifer Lopez sau Dita von Teese. Chiar dacă are origini în București, rochiile ei extrem de feminine și seducatoare pot fi găsite și în magazinele de specialitate din Oslo, Kuwait, New York, Tokyo și Paris.

 

Brandul Rhea Costa, al Andreei Constantin

Rochia dantelată a celebrei creatoare a ajuns pe scena People Choice Awards anul trecut, purtată cu mândrie de frumoasa Adelaide Kane. Creațiile Andreei Constantin au fost imortalizate și pe copertele revistelor Vogue și Harper’s Bazaar și au făcut înconjurul lumii în 2014, devenind din ce în ce mai apreciate de către fashionistele înflăcărate.

 

Brandul Murmur al Andreei Bădală

Andreea Bădală a făcut furori cu apariția internațională din revista Elle, pentru care și-a pus la dispoziție provocatoarele creații de lenjerie intimă. Brandul este unul feminin și extrem de sexy, care scoate în evidență voluptatea și puterea de seductie a femeii independente și sigură pe forțele proprii. „Murmur” a ajuns pe buzele tuturor după acest succes, iar noi nu putem decât să ne mândrim cu asemenea artiști ai modei autohtone.

 

moda_Amina Muaddi_creatieBrandul Oscar Tyie al Aminei Muaddi

Vogue Italia a prezentat câteva dintre creațiile Aminei Muaddi. Brandul acesteia, Oscar Tyie, este autentic românesc, chiar dacă denumirea nu sugerează neapărat acest lucru. Pantofii creați de tânăra speranță a modei românești au făcut înconjurul lumii prin paginile revistelor internaționale de modă și au cucerit mii de femei din țară și de peste hotare.

Autor articol: Diana Roman

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!