Despărțire la Cluj

Articol publicat in sectiunea Sporturi pe data 17 iulie 2014

543 u jolidon clujEchipa feminină de handbal „U” Jolidon Cluj şi antrenorul Horaţiu Paşca au decis să se despartă pe cale amiabilă după doar un sezon, fetele de la Cluj intrând în cantonament alături de secundul Ioan Ani-Senocico, care se va ocupa de-acum de club.

Cosmin Sălăjan, directorul sportiv al formaţiei clujene, a anunțat că antrenorul Horaţiu Paşca a invocat motive personale în ceea ce privește rezilierea contractului, iar conducerea şi-a dat acordul.

“Îi mulţumim lui Horaţiu Paşca pentru colaborarea din sezonul 2013-2014. Am înţeles motivele care l-au îndemnat să ia această decizie. Activitatea echipei va continua sub conducerea antrenorului Ioan Ani-Senocico, un antrenor tânăr care a învăţat multe în ultimii ani”, a mai spus Sălăjan.

Echipa a plecat la finalul săptămânii trecute într-un cantonament de o săptămână la Vatra Dornei, iar în zilele care vin urmează să fie definitivat şi lotul, unul care în clipa de față numără doar 13 jucătoare. Vor avea loc şi discuţii cu unele dintre jucătoarele de bază pentru prelungirea contractelor, conform spuselor oficialului clujean.

“Aşteptăm răspunsuri de la mai mulţi sponsori şi, în funcţie de acestea, vom face strategia pentru viitorul sezon în care vom juca şi în Cupa Cupelor”, a mai spus Sălăjan.

Autor articol: Bogdan Constantinescu

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!