Destinația lui Becali

Articol publicat in sectiunea Editorial Sport pe data 4 septembrie 2015

Degringolada creată la Steaua după ce aceasta a pierdut în vară cei mai buni jucători ai săi continuă să se adâncească. Mirel Rădoi conduce o corabie care ia serios apă și pe deasupra nici nu are permis de navigator. Steaua nu a stat în picioare nici în Europa League, iar Rosenborg a trimis-o acasă, acolo unde se bucură acum de o victorie cu 1-0 în fața celor de la Viitorul, adică acea formație care nu știe prea bine din ce-și trage seva, că din Hagi nu poate, dar care pentru vreo două etape, până la disputarea tuturor partidelor, a stat pe primul loc al Ligii I.

Însă problema principală vine de la Becali. Care de când a sosit a anunțat că nu mai dă bani pentru echipă, iar acum anunță că vrea să vândă și să plece, supărat de războiul declanșat de CSA prin tribunale, legat de palmares, siglă și alte lucruri asemenea. Așa că prima oară s-a auzit că se duce la Viitorul, zvon neconfirmat de vreo declarație. Apoi a spus cu gura sa că pleacă la Astra, de unde a fost anunțat că e mai bine să stea acasă. Acum anunță Petrolul ca destinație. Doar că Vivi Răchită i-a transmis să aștepte să iasă și Borcea din pușcărie, să preia Petrolul amândoi și în clipa aceea orașul să-i facă și o statuie lui Becali, pe care să o pună în locul celei a lui I.L. Caragiale care poate fi găsită pe Aleea Castanilor. Cum s-ar spune, este la fel de bine primit la Ploiești precum este și la Giurgiu. La Giurgiu măcar era vorba de elefanți.

Oricum ar fi, la cum merge Steaua acum și la cum a mers până ca patronul ei să apară din nou în peisaj, se poate spune că pentru binele echipei poate exista o singură destinație pentru el.

Pentru siguranță ar mai fi nevoie de un termen mai lung și de câteva zăbrele în plus.

Autor articol: Bogdan Constantinescu

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!