Dinamo isi cheama jucatorii de la Astra

Articol publicat in sectiunea Fotbal pe data 14 decembrie 2009

Antrenorul lui Dinamo, Cornel Ţălnar, a declarat duminică faptul că echipa sa trebuie să continue evoluţia bună din meciul cu Sturm Graz şi să învingă la Ploieşti, într-o partidă pe care tehnicianul o consideră foarte importantă în lupta pentru titlu din acest sezon.

„Meciul cu Astra e foarte important în economia campionatului. Cred că băieţii vor continua perioada bună în care se află. Vreau să facă o figură frumoasă şi să învingă la Ploieşti. Adversarul e bun, a bătut Steaua şi Rapid pe teren propriu, însă noi i-am învins în Cupă şi sper să o facem şi în campionat. Mai avem trei meciuri în acest sezon şi vreau să luăm cele nouă puncte puse în joc, puncte de care avem mare nevoie. Trebuie să obţinem rezultate bune pentru a ne putea lua banii şi a avea sărbători fericite”, a spus Ţălnar.

Tehnicianul a mai afirmat că îşi doreşte foarte mult întoarcerea jucătorilor împrumutaţi la Astra:

„Nu e treaba mea că Astra spune că am cerut înapoi jucătorii împrumutaţi. Vreau ca acei fotbalişti să se întoarcă din iarnă, sunt crescuţi de mine în Ştefan cel Mare. Mă bucur că s-a întors şi Mărgăritescu, are răutate de câine adevărat. Dispune de o capacitate de efort foarte mare şi are un avantaj faţă de ceilalţi jucători din acest punct de vedere.”

Ţălnar se confrunta cu probleme de lot înaintea meciului de la Ploieşti: „Torje, Alexe şi Bratu se află în recuperare după accidentări, în timp ce Molinero se află în Spania, pentru că are o problemă cu soţia. Sper ca jucătorii care vor intra în locul lor să aducă victoria. Cei care au intrat mai puţin în acest tur au jucat destul de bine, mă refer aici chiar şi la Zicu şi Claudiu Niculescu.”


Etichete: ,

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!