Dinamo mai vrea un jucător

Articol publicat in sectiunea Fotbal pe data 13 februarie 2015

569 dinamo galerieIarna a adus schimbări destul de importante la nivelul conducerii şi băncii tehnice de la Dinamo, dar cu toate acestea, rezultatele înregistrate în partidele amicale nu au fost deloc pe placul patronului şi suporterilor. Problema antrenorului Mihai Teja rămâne aceea a fundaşilor centrali, acolo unde nu s-a creat un cuplu care să ofere o anume siguranţă echipei.

Echipa din Ștefan cel Mare a reușit aproape în ultima clipă transferul lui Ricardo Machado şi mai aşteaptă sosirea unui alt fundaş central. După toate probabilitățile ar putea fi vorba de Andrei Marc, jucător care aşteaptă soluţionarea problemelor pe care le are cu Ceahlăul pentru a putea semna cu Dinamo.

„Probabil va mai veni un jucător în următoarea perioadă, lucrurile sunt rezolvate în privinţa lui Machado. Marc este un jucător interesant, dar noi nu am semnat cu el”, a anunțat Ionel Dănciulescu. Declarația sa a fost întărită şi de noul manager al clubului, Daniel Stanciu.

„Mai avem nevoie de cel puţin un fundaş central şi în următoarele zile îl vom transfera”, a spus Daniel Stanciu.

Andrei Marc a primit o decizie favorabilă de la Comisia pentru Soluţionarea Litigiilor, el fiind declarat jucător liber de contract, însă nu poate semna cu Dinamo până când nu expiră termenul în care Ceahlăul poate face recurs.

„Marţi e ultima zi în care ei pot face recurs, dacă nu fac, atunci miercuri sunt la Dinamo. Dacă fac, se judecă joi şi vineri pot pleca”, a spus Andrei Marc înainte de decizia finală în acest caz.

Iată și rezultatele meciurilor amicale pe care le-a susținut Dinamo în Spania:

 

Dinamo-FC Lokomotiv Moscova 0-1

Dinamo-KP Legia Varşovia 2-4

Dinamo-IF Elfsborg 3-1

Dinamo-Clube Atletico Paranaense 2-3

Autor articol: Liviu Untaru

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!