Dinamo… până la eliberare!

Articol publicat in sectiunea Fotbal pe data 29 octombrie 2015

603 becaliGigi Becali a declarat că finul său, Cristian Borcea, este „disperat” după formaţia alb-roşie chiar şi în penitenciar, acolo unde execută din 4 martie 2014 pedeapsa de 6 ani şi 4 luni primită în dosarul transferurilor de jucători.

„Borcea e disperat cu Dinamo. Vede, ştie… am mai vorbit cu el şi zicea că a mâncat 3 kile de carne, că a avut emoţii cu Dinamo. Şi i-am zis să îşi vadă de puşcăria lui, să o lase pe Dinamo. E bine că lui încă îi mai dă drumul. Dar e nevoit să tacă. Săracu, a făcut botez, se ascundea, îmi zicea: «Naşule, să vezi, am sunat preotul, să nu ştie nimeni, facem la ora 3. Să nu ne vadă, să nu ne filmeze că după aia nu mai îmi dă învoire». Dar lasă omul să facă botez, că puşcăria nu e să dai exemplu, singurul scop al puşcăriei este îndreptarea. O să se schimbe uşor-uşor, nu o să îi mai ţină precum câinii prin puşcării. Acum se mai dă drumul 2-3 zile după ce am ţipat eu şi am urlat. Că ei nu pot să ţină sistemul închis. Sistemul ăsta de ghilotină, de criminali nu poate să ţină la infinit. Pentru că mor părinţii afară de dor şi nu se respectă legea. Şi o dată o să vină un procuror şi o să zică «Abuz în funcţie şi efectuarea serviciului cu rea credinţă». Mentalitate criminală, asta făceau. Păi tu, director, eşti stăpân pe ANP? Ce, eşti criminal, ce, eşti Vişinescu?”, a spus Becali.

Mihai Stoica va fi consilier personal al lui Gigi Becali după ce va fi eliberat din penitenciar. „Am văzut acum că DNA face recurs, MM în decembrie o să intre la eliberare condiţionată pe 5-6 decembrie, pe 15 îi dă liber, procurorul o să facă recurs că nu a motivat nu ştiu ce şi o să îl mai amâne încă o 1 şi jumătate, deci până la 1 februarie. Ca să îl mai ţină, că zic ei că a scris cărţi, că nu a scris… El va fi consilierul meu. Nu va avea voie să pună ştampila şi să semneze, să reprezinte clubul. Dar o să fie consilierul meu şi o să lucreze tot ca înainte, că eu îmi trimit consilierul după echipă. Dacă era MM îl mai vedeai pe Tudorie pe la Centrul Nou să facă ce a făcut? Niciodată!”, a explicat Becali.

Autor articol: Liviu Untaru

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!