Dinamo plătește salariul lui Ekeng

Articol publicat in sectiunea Fotbal pe data 3 iunie 2016

631 ekengClubul de fotbal Dinamo Bucureşti a luat hotărârea de a-i achita familiei camerunezului Patrick Ekeng contractul acestuia până la finalul anului 2016, când îi expira înţelegerea, notează un site de sport.

Camerunezul Patrick Ekeng (26 de ani) a murit în data de 6 mai după ce a suferit un şoc cardiogen şi s-a prăbuşit pe teren în minutul 69 al partidei Dinamo-Viitorul, scor 3-3, la doar 7 minute după ce intrase pe teren. Medicii au încercat să-l resusciteze pe mijlocaş peste 80 de minute, fără succes însă.

Africanul câştiga 6.500 de euro pe lună, iar roş-albii îi vor achita lui Nathalie Ekeng suma de 52.000 de euro. Soţia fotbalistului a rămas cu un copil de 3 ani şi este însărcinată.

Clubul Dinamo a plătit alte 70.000 de euro pentru tot ceea ce a ţinut de funeralii şi deplasarea corpului neînsufleţit al lui Patrick în Camerun, potrivit presei de la București.

Totodată, soţia mijlocaşului a primit asigurări că va primi sprijin constant din partea clubului atunci când va avea nevoie. Fotbaliştii din Ştefan cel Mare au promis să facă o chetă pentru a sprijini şi ei familia Ekeng.

Autor articol: Liviu Untaru

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!