Dinamo se poate susține

Articol publicat in sectiunea Fotbal pe data 26 mai 2014

535 dinamoImediat după ce a primit licenţa pentru sezonul viitor al Ligii, conducerea lui Dinamo a anunţat intrarea în insolvenţă, fapt care a pornit acuzaţiile de discriminare îndreptate către FRF din partea Rapidului, echipă care, în cumva aceleaşi condiţii, nu a primit acceptul de a evolua în ediţia următoare a primului eşalon.

Directorul sportiv al echipei din Ştefan cel Mare, Cristi Bobar, spune că problemele financiare ale clubului din Ștefan cel Mare nu sunt atât de grave şi că activitatea se va desfăşura în condiţii normale, existând şanse mari chiar şi pentru obţinerea participării în cupele europene.

Am obţinut licenţa şi acum aşteptăm decizia UEFA. Sunt şanse destul de mari să jucăm în viitoarea ediţie a Europa League. Nu se pune problema ca Dinamo să nu aibă susţinere financiară pentru sezonul viitor. Chiar s-au făcut plăţi către jucători în ultima săptămână, latura sportivă nu va fi afectată. Vom face şi transferuri, ca orice echipă. Zilele acestea vom vedea cine pleacă şi cine vine. Nu este adevărat că ne vom despărţi de Dorin Rotariu.

Nu a venit nicio ofertă pentru el, dar este adevărat că este urmărit de mai multe echipe. Şi el, şi Matei, dar şi alţi fotbalişti ai noştri sunt monitorizaţi, dar nu am primit nicio propunere concretă. Jucătorii care îşi doresc să plece vor fi lăsaţi să o facă în cazul unei oferte bune, care să mulţumească şi clubul. Este în interesul lui Dinamo să lase jucători ca Grigore şi Matei să plece”, a spus Bobar.

Autor articol: Bogdan Constantinescu

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!