Dinamo speră să iasă din insolvență

Articol publicat in sectiunea Fotbal pe data 19 decembrie 2014

563 negoitaIonuţ Negoiţă, acţionarul majoritar al lui FC Dinamo, a declarat că ar vrea ca firma care administrează clubul din Ștefan cel Mare să iasă din insolvenţă în cursul anului 2015. El a precizat și că vor fi “schimbări majore” în cadrul grupării, “din toate punctele de vedere”.

“A fost un an cu bune, cu rele. Faptul că suntem aici nu e neapărat mulţumitor. Îmi doream mai mult. Dar atât am putut obţine. Încercăm pentru la anul să trecem într-o altă etapă. O altă etapă înseamnă că ne dorim să facem mai multe decât anul acesta. În principiu ştim ce avem de îmbunătăţit. E vorba de o reconstrucţie, care durează, care necesită încercări. Sperăm să facem lucrurile din ce în ce mai bine. Vor fi schimbări majore, din toate punctele de vedere. Şi la echipă. Va exista un buget de transferuri şi pentru acum, dar şi pentru la vară. Noi ne dorim să ieşim din insolvenţă în 2015, sperăm să se şi întâmple. Vrem ca la anul să ne luptăm la titlu, cu şanse mari”, a spus el.

În ceea ce priveşte o posibilă schimbare din funcţia de preşedinte executiv a lui Constantin Anghelache, “Nu vreau să comentez absolut nimic din ceea ce dorim să facem. Domnul Anghelache a făcut foarte multe lucruri pentru Dinamo într-o perioadă extrem de grea. Vedem pe viitor cum ne organizăm. Încercăm să facem o echipă cât mai unită pentru a face performanţă. Suntem într-o continuă analiză, ceea ce ne dorim este o echipă cât mai puternică”, a completat cel care conduce destinele clubului.

Dosarul prin care clubul Dinamo 1948 SA solicită deschiderea procedurii de insolvenţă a fost înregistrat în 13 mai, la Tribunalul Bucureşti. Instanţa a dat un termen pentru 17 decembrie, dată la care se va discuta deja confirmarea planului de reorganizare a SC Dinamo 1948 SA de către judecătorul sindic.

Autor articol: Bogdan Constantinescu

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!