Dinamovistii, multumiti

Articol publicat in sectiunea Fotbal pe data 16 decembrie 2013

515 flavius stoicanFlavius Stoican este multumit de locul ocupat de echipa sa la finalul turului, dar este sigur ca se poate si mai mult.

„Sunt multumit de acest loc 5, dar mai avem mult de munca pentru a urca si mai sus, se poate si mai mult. E loc de mai bine. Daca vom scoate maxim din fiecare partida, vom urca in clasament. Vrem sa mergem pe aceasta linie, sa fim realisti, dar cu siguranta, anul viitor, chiar imi doresc sa ne batem la campionat. Cand se vor termina meciurile oficiale din acest an, urmeaza sa hotaram ce jucatori vom aduce si apoi urmeaza sa ne hotaram in ceea ce priveste pe unul sau altul care va pleca. Pentru mine a fost o perioada cu multa munca, acum sunt bucuros ca am reusit. Unii la inceput erau sceptici si nu imi dadeau prea multa crezare”, a spus Stoican.

„Am vazut tricoul cu Dima, conducerea s-a ocupat de acest tricou. Am vazut meciul aseara si comentariile de dupa. S-a gresit si contra noastra si in favoarea noastra. Asta este, mergem inainte. Sper ca greselile sa se indrepte. E bine ca am castigat ultimele meciuri. Pacat ca se termina campionatul. Daca ar mai fi fost cateva etape in plus, cred ca am fi castigat si acele meciuri. E frig, dar nu e vorba doar de meciuri, dar e greu sa te antrenezi in astfel de conditii. Ar fi frumos sa jucam doua meciuri cu Steaua in Cupa. De doua ori ar fi stadionul plin si cel mai bun sa castige. Intr-o partida Dinamo-Steaua nu valoarea jucatorilor face diferenta, ci ambitia acestora”, a precizat George Tucudean, atacantul din Stefan cel Mare.

Si mijlocasul Dorin Rotariu este optimist, el dorindu-si sa castige un trofeu cu Dinamo: „S-a terminat turul, dar inca nu s-a terminat anul, speram sa-l terminam cu capul sus. A fost un an foarte bun, ma bucur ca am castigat ultimele meciuri si multumesc pentru premiul de la Gala Fotbalului Romanesc. Mi-as dori un trofeu cu Dinamo, poate campionatul si o mare surpriza in cupele europene. Titlul nu este un obiectiv, dar nu vom spune nu in cazul in care se va intampla”, a spus el.


Etichete: , , ,

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!