Dinu Gheorghe a părăsit Astra

Articol publicat in sectiunea Fotbal pe data 7 noiembrie 2014

557 dinu gheorgheDinu Gheorghe şi-a anunţat plecarea de la Astra Giurgiu, din calitatea de preşedinte al giurgiuvenilor, funcţie pe care a ocupat-o de peste 2 ani şi jumătate. El a declarat că despărţirea a fost una amiabilă, lucru confirmat şi de Ioan Niculae, patronul echipei. 

“Am mai avut o discuţie în vară, atunci nu am înţeles de ce voia să plece. A fost o recunoaştere din partea lui a faptului că, din păcate, campaniile de transferuri au fost eşuate. El şi-a asumat răspunderea. Mi-a zis că nu îi vine nici lui să creadă că a adus jucători cu ifose, care se dau loviţi mereu. A fost de acord cu Protasov. Eu l-am invitat la Bucureşti pe acesta. Am fost trei inşi la întâlnire. Am fost împreună la masă, a doua zi s-a întâlnit doar el cu Protasov. A fost OK. Nu i-am reproşat nimic. Consideră că e mai bine să plece, cel puţin o perioadă. Că el se simte obosit. În fine, probleme personale”, a declarat Niculae.

Ioan Niculae a continuat să explice situaţia din prezent de la club: “N-aş putea spune că sunt dezamăgit de plecarea lui Dinu. Mai degrabă resimt o insatisfacţie. Viaţa este făcută şi din despărţiri, nu doar din reuniri. Şi cu o femeie poţi să stai 40 de ani şi apoi îţi dai seama că nu mai poţi să trăieşti cu ea. Noi vorbim acum mai mult decât înainte. Nu ştirbeşte nimeni meritele lui Dinu. El este unul dintre cei mai buni cunoscători de fotbal din România. Dar nici nu trebuie să exagerăm cu chestiunea asta. Cimitirele sunt pline de oameni de neînlocuit. Noi dorim să facem în continuare performanţă. Poate nu găsim pe cineva la fel de bun”, a conchis actualul conducător al formației din Giurgiu.

“Vom vedea dacă mai investesc la anul. Situaţia economică nu este una bună, iar fotbalul este relevant pentru acest aspect. 17 echipe investesc, una câştigă ceva. Vedeţi şi voi exemplul CFR Cluj sau Oţelul Galaţi. Sunt jucători neplătiţi de 14-16 luni în Liga 1. În fotbal bagi bani, nu scoţi bani. La fiecare club de fotbal, facturile sunt zilnice. Încasările sunt de două ori pe an, când vin banii din drepturile TV”, a mai adăugat el, dând apă la moară zvonurilor care vorbeau despre retragerea sa de la cârma echipei pe care o conduce.

Autor articol: Bogdan Constantinescu

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!