Dinu Gheorghe vorbeste de un retur incorect

Articol publicat in sectiunea Fotbal pe data 16 decembrie 2013

515 dinu gheorgheDinu Gheorghe a vorbit despre meciul cu Vaslui, dar si despre problema care nelinisteste mai multe cluburi din Liga: frigul de pe stadioanele. Presedintele clubului din Giurgiu a avertizat, de asemenea, ca in retur se va recurge si la alte mijloace de a castiga meciurile, in afara lucrurilor care se petrec pe teren.

„Cu Vaslui a fost un meci echilibrat. Au avut si ei faze bune de a marca. E bine cand se termina cu bine.

Suntem foarte bine fizic. Am sarit peste perioada de pregatire in vara, am jucat in Europa League si acum profitam de ce am acumulat. Avem un preparator fizic italian, foarte bun. Am lucrat cu el si la Rapid.

N-a fost un 0-0 pe niciun stadion. De ce sa nu jucam? In Germania s-a jucat la 4 grade. Vrem sa ajungem ca in Malta sau Andorra, sa jucam numai cand ne e cald si bine? Temperatura in sol conteaza. La sub 10 grade, se declanseaza sistemul de incalzire.

Noi vrem sa jucam pentru ca suntem in forma foarte buna. In retur se vor scoate «armele letale», adica tot ce se poate in afara terenului”, a spus el. Nu ne indoim ca stie despre ce vorbeste, pentru ca nu ar fi prima data cand fostul conducator al Rapidului dovedeste ca stie totul despre ceea ce se intampla in spatele Ligii I.


Etichete: , , , ,

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!