Diplomă de excelență pentru Mihai Leu

Articol publicat in sectiunea Sporturi pe data 7 aprilie 2014

529 mihai leu

Mihai Leu a fost omorât din nou la Deva, unde în urmă cu mai mulţi ani consiliul local al municipiului l-a declarat cetăţean de onoare.

Mihai Leu a avut o carieră excelentă în boxul profesionist: 28 de victorii din tot atâtea posibile, dintre care 10 prin KO, fiind unul din cei mai iubiţi şi respectaţi boxeri din România. După ce a fost campion naţional la toate categoriile şi campion mondial de juniori în 1987, Mihai Leu a reuşit să devină campion naţional în 2003, într-un alt sport decât cel care l-a consacrat, automobilism.

Compania Auto Schunn din Arad a ales să îi înmâneze o diplomă specială marelui sportiv, dorind ca performanţele sportive ale lui Mihai Leu să nu fie uitate. „Avem alături de noi un mare campion, un om ce trebuie să fie un exemplu de caracter şi moralitate pentru toţi tinerii din ziua de astăzi. Suntem mândri să îl avem în echipa noastră pe acest mare campion al României”, a declarat reprezentantul firmei.

„Proiectul nostru comun are ca obiectiv să pună împreună valorile imbatabile Mercedes-Benz cu valorile de excepţie ale lui Mihai Leu, care este un valoros ambasador de imagine al Auto Schunn. Dorim să oferim ocazii plăcute clienţilor noştri alături de Mihai cu care am agreat o colaborare îndelungată şi benefică”, a arătat Elena Kovacs, managerul general al Auto Schunn.

Autor articol: Bogdan Constantinescu

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!