Documentar britanic despre Adrian Mutu

Articol publicat in sectiunea Diaspora, UK, despre români pe data 22 noiembrie 2015

uk_adrian mutu-documentar

Britanicii au început filmările la un nou documentar care va fi lansat pe piaţă în vara anului următor. Se numeşte „The Faded Footballers”, anunţă Daily Record, şi are ca protagonişti câţiva mari fotbalişti ai lumii a căror carieră a intrat în declin sau care au agăţat ghetele în cui, din cauza unor situaţii excepţionale sau pur şi simplu din pierderea dragostei faţă de sportul rege.

Adrian Mutu are loc de cinste în documentar, fiind un nume sonor pentru publicul britanic. După cum se ştie, fotbalistul român a fost depistat pozitiv pentru consum de cocaină în 2004, când juca la Chelsea, iar mai târziu, când evolua la Fiorentina, s-a repetat povestea, substanța în cauză fiind însă sibutramină.

Acum, la 36 de ani, Adrian Mutu este legitimat la clubul indian FC Pune City şi speră să fie chemat de selecţionerul naţionalei pentru a participa la Euro 2016.

Alţi fotbalişti care vor apărea în documentar sunt britanicul Paul Gascoigne, portarul Tim Wiese care a devenit luptător profesionist, brazilienii Adriano şi Denilson sau Philippe Christanval, care a dat FC Barcelona pe o afacere proprie, ce s-a dovedit profitabilă: o bijuterie.

Autor articol: Cristian Enache

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!