Doi britanici au spart și au jefuit locuința unor români

Articol publicat in sectiunea Diaspora, UK, despre români pe data 9 august 2015

uk_casa_jefuita_curtea_din_spate

„Casa răscolită de la un capăt până în altul și rămași fără economiile strânse cu multă sudoare, 3.000 lire sterline.”

Doi români au avut ghinionul să rămână fără lucrurile de valoare după ce doi britanici le-au jefuit casa, pentru a vinde bunurile și a-și cumpăra droguri, scriu jurnaliștii de la The Miror.

Cei doi români, Alin Ilaș și Adela Ivan, au rămas fără bijuterii, fără haine și fără aparatele electronice, totul în valoare de 3.000 de lire sterline. Se pare că spărgătorii, scriu jurnaliștii britanici, le-au dărâmat ușa din spatele casei, luând toate obiectele de valoare pe care le-au vândut pentru droguri.

Potrivit poliției britanice, cei doi britanici, Waith și Cookie, mai au la activ încă 91 de infracțiuni, unele dintre ele de pe vremea în care erau minori.

Cei doi au fost arestați, iar cuplul român a reușit să recupereze doar suma de 180 de lire, bani găsiți în casa unuia dintre spărgători.

Infractorii britanici se află acum în custodia poliției împreună cu soțiile lor, care au fost complice la furt.

Autor articol: Oana Padureanu

Comentarii

O parere la “Doi britanici au spart și au jefuit locuința unor români”

  1. Muhammet Spune:

    buna ziua!Numele meu este cristina si voi stdiua in anglia din toamna anului 2013.Avand in vedere ca pentru a stdiua in anglia trebuie sa aplici cu un an inainte as vrea sa nu pierd un an prin romania si ma intreb daca as putea veni in anglia din toamna anului acesta,voi avea probleme din cauza ca nu am acte,imi voi putea gasi un job in conditiile in care nu am acte?Va multumesc!

Spune-ti si tu parerea!