Domo își mută întreaga activitate în mediul online

Articol publicat in sectiunea Economie pe data 20 noiembrie 2015

Retailerul de electro-IT Domo, unul dintre cei mai mari jucători din piața locală de profil, cu afaceri de peste 600 milioane lei anul trecut, va închide toate magazinele fizice, pentru a rămâne cu operațiuni doar online, potrivit surselor din piață, citate de Ziarul Financiar.

Unele magazine au fost deja preluate de competitori, iar furnizorii de electronice și electrocasnice spun că nu au fost plătiți, motiv pentru care nu mai livrează marfă companiei care are deja probleme financiare de mai mulți ani, scrie ZF, preluat de Mediafax.

„Domo și-a mutat activele de pe o companie pe alta. Fosta companie care opera activitatea Domo avea probleme financiare și nu își mai plătea furnizorii. Apoi, sub noua entitate s-au făcut plăți pentru o vreme, pentru ca apoi să apară și aici probleme. Noi nu mai livrăm marfă”, spune un furnizor al companiei.

Potrivit ultimelor date, Domo avea în toamnă circa 75 de magazine fizice și unul online.

Domo are pe site-ul propriu o ofertă cu titlul „Dăm Tot!” și vorbește despre reduceri de până la 90%, oferta fiind valabilă în magazine în perioada 13-30 noiembrie. În oferta online apar prețuri de 1-2 lei pentru produse precum „Protecție spate iGo iPad 2” sau „Carcasă iPad”. Oferta include și alte produse, respectiv mouse-uri, cabluri sau ondulatoare de păr.

Autor articol: Ionut Mares

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!