Dorit de germani

Articol publicat in sectiunea Stranieri pe data 24 iunie 2016

634 torjeMijlocaşul în vârstă de 26 de ani, Gabriel Torje, are şansa să joace din nou într-un campionat important al Europei, după ce a trecut prin Serie A şi Primera Division, fiind dorit de mai multe cluburi importante după evoluţia de la Campionatul European din Franţa, unde a fost titular cu Elveţia.

Jucătorul care aparţine de Udinese, dar a evoluat în ultimii 2 ani în Turcia, la Konyaspor şi Osmanlispor, este dorit de mai multe formaţii importante din Bundesliga şi Premier League. Presa din Germania notează că Hamburg şi Eintracht Frankfurt sunt interesate de transferul definitiv al lui Torje, dar că de mijlocaşul de bandă dreaptă mai e interesată şi West Ham United, revelaţia ultimului sezon din Premier League.

Interesant este că Hamburg, care a terminat pe locul 10 ultimul sezon din Bundesliga, a fost interesată de Torje şi în 2011, înainte să aleagă mutarea la Udinese, dar şi în 2013, când nemţii au negociat direct cu gruparea din Serie A.

Tentantă pare însă şi varianta West Ham, unde Torje ar avea şansa să evolueze pentru o echipă ce şi-a propus să atace primele locuri din Premier League în sezoanele următoare. Venirea lui Slaven Bilic a revitalizat o echipă obişnuită mai mult cu locurile de la mijlocul clasamentului. La West Ham, Torje ar deveni coleg cu francezul Dimitri Payet, care a decis meciul Franţa – România, scor 2-1, cu o pasă de gol şi un gol fantastic marcat în minutul 89.

Autor articol: Liviu Untaru

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!