Dosar de proxenetism cu starlete TV

Articol publicat in sectiunea Monden pe data 13 februarie 2015

Daniela Crudu_Simona Trasca

Peste 40 de persoane, majoritatea femei, printre care starlete tv precum Daniela Crudu, Mădălina Pamfile sau Simona Traşcă, au fost audiate, în 5 februarie, la Secţia 19 din Capitală, într-un dosar de proxenetism, scrie Mediafax.

Diana Gureşoaie, Lavinia Despina şi Ramona Popescu, Mirela Dumitru, Georgiana Constantin şi Diana Nicoraş au fost reţinute în acest dosar.

„În perioada august 2014 – ianuarie 2015, poliţişti din cadrul Poliţiei Capitalei, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5 Bucureşti, au documentat activitatea unei grupări infracţionale, pe linie de proxenetism”, se arată într-un comunicat emis de Poliţia Capitalei.

Potrivit sursei citate, din grupare ar fi făcut parte opt femei, toate prostituate de lux, care ar fi intermediat întreţinerea de relaţii sexuale contra cost pentru alte 25 de tinere, „sumele câştigate fiind în jur de 1.500-2.000 de euro pentru fiecare raport sexual înlesnit”.

Conform anchetatorilor, proxenetele racolau clienţi din cluburile de lux şi întreţineau cu aceştia relaţii sexuale contra unor sume care variau, de obicei, între 5.000 şi 6.000 de lei. Cu această ocazie, ele spuneau clienţilor că le pot aranja partide de sex contra cost şi cu alte femei, printre care şi unele starlete tv.

Potrivit referatului întocmit de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, pentru a proba infracţiunile de proxenetism, la dosar au fost depuse, pe lângă declaraţiile mai multor martori şi stenogramele unor convorbiri telefonice, şi comunicări de la mai multe hoteluri din Bucureşti, dar şi de la instituţii publice, precum Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF) şi Inspectoratul Teritorial de Muncă (ITM).

Anchetatorii au cerut informaţii de la ANAF şi ITM pentru a proba faptele de prostituţie, întrucât, potrivit legii, pentru a fi considerată prostituată, o persoană trebuie să-şi câştige existenţa numai din întreţinerea de relaţii sexuale contra cost, fără să aibă un loc de muncă.

Printre discuţii, este şi cea dintre Lavinia Despa şi un bărbat. Bărbatul întreabă: „Da’ cu Ghenea n-ai mai vorbit, nu, pe Facebook?”, Despa răspunzând: „Vorbesc pe… (neinteligibil)… Cu ea vorbesc tot timpul!”

Fotomodelul Mădălina Ghenea neagă orice implicare în dosarul prostituatelor de lux şi avertizează că îi va trage la răspundere pe toţi aceia care propagă asemenea declaraţii, pe care le consideră „defăimătoare” şi despre care afirmă că îi afectează contractele de publicitate în derulare.

Autor articol: Diana Roman

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!