„Dragă defunct”…

Articol publicat in sectiunea Curiozităţi pe data 20 februarie 2015

scrisoare_draga defunct

Un primar din Alba a devenit vedetă pe internet după ce le-a trimis și morților mesaje prin care îi roagă să își plătească datoriile la bugetul local.

Potrivit alba24.ro, scrisorile care încep cu formula „Dragă defunct” au următorul mesaj:

„Acum că este început de an 2015, vreau să vă urez un an nou fericit cu împliniri, cu multă sănătate. (…) Vă rog să veniţi să plătiţi impozitele până la 31 martie 2015, pentru a beneficia de reducerea de 10% şi pentru a evita majorarea acestora. Este important de ştiut că dacă plătiţi doar la sfârşitul anului, veţi plăti mai mult, deoarece impozitele se mai majorează.

Mai mult decât atât, aşa cum ştiţi din anii trecuţi, cine are restanţe la impozite sau amenzi neplătite, nu primeşte nici o adeverinţă de la Primărie. Gândiţi-vă că fiecare dintre voi aveţi nevoie de adeverinţe de la Primărie pe parcursul unui an.”

Persoanele cărora le-au fost trimise aceste scrisori sunt foști locuitori ai comunei Meteș, din Alba. Expeditor este primarul Traian Ursaleș. Acesta spune că a trimis adresele către gospodăriile în care urmașii persoanelor decedate nu au venit în termenul legal să declare succesiunea.

Autor articol: Ionut Mares

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!