Dragnea: „Zgonea nu, Ponta da!”

Articol publicat in sectiunea Politică internă pe data 27 mai 2016

Liderul PSD Liviu Dragnea a declarat că și-ar dori ca Victor Ponta să devină președintele Camerei Deputaților și să meargă împreună în campanie.

„Eu, sufletește și pragmatic, mi-aș dori ca Victor Ponta să devină președintele Camerei Deputaților și să mergem împreună în campania electorală, cum am fost atâția ani de zile. (…) Am stabilit cu Victor, zilele trecute, ca după Paște să ne vedem să discutăm și asta și alte lucruri, pentru că funcția de la Cameră nu e importantă în sine, avem de discutat mai multe lucruri, despre reimplicarea lui în partid, pentru că avem nevoie de el, el are nevoie de noi și România are nevoie de refacerea echipei dintre noi doi”.

Imediat după excluderea din partid a președintelui Camerei Deputaților, Valeriu Zgonea, Liviu Dragnea declara că în primul Birou Permanent al PSD de după Paște va fi discutat succesorul de la șefia Camerei. Întrebat dacă i-a propus lui Victor Ponta să preia funcția de președinte al Camerei Deputaților, Dragnea a răspuns: „Nu i-am propus lui Victor Ponta să fie președintele Camerei Deputaților”. El a adăugat, totuși: „Domnul Victor Ponta e pregătit pentru foarte multe funcții, pentru toate funcțiile. Punctul meu de vedere o să-l exprim în BPN. Nu este o decizie ușoară, ci trebuie cântărită foarte bine. Contează foarte mult și părerea grupului parlamentar din Cameră”.

Autor articol: Amira Damian

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!