Dragomir îl urmărește pe Ozil

Articol publicat in sectiunea Stranieri pe data 13 mai 2016

628 dragomirVlad Dragomir a declarat la două săptămâni de la semnarea primului contract de jucător profesionist cu Arsenal, că îl urmăreşte pe Mesut Ozil, iar când îl vede se imaginează în locul lui, notează media de la București.

Într-un interviu pentru contul de Youtube al lui Arsenal, tânărul mijlocaş român a declarat că diferenţa între antrenamentele din România şi cele din Anglia este mare: „Este o mare diferenţă între Anglia şi România. Primele patru luni au fost foarte dificile, dar acum totul este bine şi eu mă simt foarte bine. Antrenamentele de aici sunt mai dificile decât în România. Trebuie să muncesc din greu sezonul următor pentru a fi la nivelul jucătorilor din Anglia şi a ajunge la prima echipă”.

Ajuns la Arsenal vara trecută din postura de căpitan al echipei naţionale a României U16, Dragomir spune că preferă să ofere o pasă decisivă: „Ca fiecare jucător, îmi place să înscriu, dar mai mult îmi place să dau o pasă decisivă sau o pasă lungă foarte bună, aşa cum fac Mesut Ozil sau Toni Kroos. Întotdeaua îl urmăresc pe Ozil, iar când îl văd mă imaginez în locul lui. Mereu e relaxat, iar atunci când are mingea lumea aşteaptă de la el o pasă foarte bună. Mi-aş dori să joc ca el. Alex Iwobi e o sursă de inspiraţie pentru mine. Îl urmăresc şi nu-mi vine să cred la ce nivel a ajuns”.

Vlad Dragomir a fost căpitanul naţionalei U16 şi a semnat cu Arsenal în vara trecută, după ce n-a dorit să-şi prelungească înţelegerea cu ACS Poli. Arsenal a plătit doar 100.000 de euro pentru acest transfer.

Autor articol: Liviu Untaru

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!