Dragomir, la prima echipă

Articol publicat in sectiunea Stranieri pe data 27 noiembrie 2015

607 dragomirVlad Dragomir a făcut în vară obiectul unui transfer surprinzător la Arsenal, iar mutarea în Anglia pare să îi priască de minune.

Arsene Wenger l-a convocat pe Dragomir la antrenamentul echipei mari a lui Arsenal, înainte de meciul cu West Bromwich Albion, din Premier League.

Mijlocaşul de 16 ani este unul dintre cei mai promiţători tineri jucători ai României, iar oamenii care au lucrat cu mijlocaşul timişorean se declară convinşi că acesta va avea un cuvânt greu de spus la echipa naţională. Până atunci, Dragomir trage din greu la echipa U18 a lui Arsenal, unde a prins deja patru meciuri, impresionând cu calităţile sale.

Iar evoluţiile bune nu au fost trecute cu vederea de Arsene Wenger, care a decis ca tânărul român să se antreneze alături de starurile tunarilor înainte de meciul cu WBA, din acest weekend. Iar Daily Mail notează Vlad Dragomir nu a arătat deloc trac în prezenţa unor vedete precum Olivier Giroud sau Alexis Sanchez, ba chiar a pus tare piciorul la minge, atunci într-un duel cu starul chilian, adus anul trecut de la Barcelona.

Arsenal se confruntă cu mari probleme de lot, în special la mijlocul terenului, o situaţie de care căpitanul selecţionatei U16 a României ar putea profita. Acesta poate spera măcar la o prezenţă pe banca de rezerve în perioada aglomerată din luna decembrie și, cine știe, la un loc în lotul naționalei României pentru EURO2016, în care se știe deja că Iordănescu vrea să coopteze și doi sau trei jucători de viitor.

Autor articol: Liviu Untaru

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!